Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 лютого 2022, 02:48
1522
1

Олексій БЄЛІК: «Усі технічні дії Усика були без браку»

Спеціаліст – про дебют титулованого боксера у професійному футболі

| Оновлено 07 лютого 2022, 02:48
1522
1
Олексій БЄЛІК: «Усі технічні дії Усика були без браку»
Футбол 1/2/3. Олексій Бєлік

Екс-футболіст «Шахтаря» та національної збірної України Олексій Бєлік висловився про дебют чемпіона світу з боксу в суперважкій вазі Олександра Усика за «Полісся», а також згадав цікавий випадок зі своєї професійної кар'єри.

«Людина з іншого виду спорту. Звичайно, його рухи відрізнятимуться. Це рівнозначно, що поставити футболіста у ринг. У мене є історія з життя на цю тему. Якось, коли я грав у Шахтарі, ми приїхали на тренувальну базу для підготовки до матчу чемпіонату України. Тоді якраз був час появи ігрових приставок. У нас була приставка, яка симулювала боксерський бій. В руках у тебе два джойстики й треба перемогти віртуального суперника.

Наш півзахисник Маріуш Левандовський так захопився цією грою, що махав руками хвилин сорок п'ять. Він був весь мокрий і втомлений, хоч був дуже добре готовий фізично. Коли він прокинувся вранці, то у нього було два великі синці на всю спину. Це були незвичні для нього руху.

Усика все одно треба відзначити. Усі його технічні дії були без браку. У координаційних моментах йому було складніше, але на рейки професійного футболу він ставати не збирається. Так що для «Полісся» та турніру Winter Cup 2022 це дуже круто», - сказав Бєлік.

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ALM
Конечно без брака. Особенно, когда он мимо мяча махнул, сразу стало понятен его уровень