Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 лютого 2022, 00:14
2753
0

ДЕНИСОВ: «Якби стартовий матч довелося перервати, всі б перегоріли»

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» пояснив перенесення зустрічі між «Поліссям» та «Вересом»

| Оновлено 05 лютого 2022, 00:14
2753
0
ДЕНИСОВ: «Якби стартовий матч довелося перервати, всі б перегоріли»
ФК Маріуполь

Директор телеканалів «Футбол 1/2/3» Олександр Денисов в ексклюзивному інтерв'ю програмі Winter Studio розповів, як і чому було прийнято рішення перенести стартовий матч турніру Winter Cup 2022 між житомирським «Поліссям» та рівненським «Вересом». Нагадаємо, ця зустріч мала відбутися 3 лютого.

«Коли ми вчора прилетіли до Туреччини, тут усе нагадувало не Анталію, а якусь Антарктику. Те, що тут відбувалося з точки зору погоди - суцільний жах. Ще вчора у мене були побоювання, що нічого не розпочнеться. І сьогодні, на жаль, усе підтвердилося. Погода дуже погана. Як я вже казав, сьогодні навіть не працював міжнародний аеропорт Анталії, була дуже сильна злива та вітер. 

Приблизно о першій чи другій годині я почав перемовини з усіма клубами. Сказав, що ми можемо лише приїхати, подивитися одне на одного і поїхати назад, не розуміючи, що робити далі. Футболісти вже були б розігрітими, ми мали б починати матч, а після цього казати «відбій». Мені здається, що в такому випадку усі б просто перегоріли. Якби ми приймали рішення про те, що матч не відбудеться, лише о сьомій вечора, це б позначилося на внутрішньому стані тренерів та гравців.

Тому, після перемовин з усіма учасниками, ми дійшли до того, що матч буде перенесено. Ми не розуміли, яка погода буде о сьомій вечора, але за прогнозом мав бути дощ. Тому ми одразу вирішили провести матч завтра, о 15:00 за київським часом», - сказав Денисов.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.