Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 03 лютого 2022, 10:26
62428
22

Урош ВЕЛЕПЕЦЬ: «Це катастрофа»

Наставник українських біатлоністок – про позитивний ПЛР-тест Олени Білосюк

| Оновлено 03 лютого 2022, 10:26
62428
22
Урош ВЕЛЕПЕЦЬ: «Це катастрофа»
Андрій Іванов. Урош Велепець

Головний тренер жіночої збірної України Урош Велепець прокоментував позитивний тест Олени Білосюк на коронавірус напередодні Олімпійських ігор у Пекіні.

«Боялися цього з першого дня. Пішов «ефект доміно». Сподівалися, що проскочимо і будемо спокійними. Сьогодні перший спортсмен — Олена Білосюк. Її готували практично цілий рік. Вона жертвувала цілим сезоном, щоб готуватися до Олімпіади. Сьогодні вночі була висока температура, зранку трішки краще, але позитивний тест. Треба зрозуміти, чи зможе повернутися в ритм. Два тижні до естафети, але це питання до лікарів.

Тест Олени — це катастрофа. За команду ще нічого, а Олена жертвувала цілий рік. Пропускала гонки. Вона їх хотіла бігти, але ми говорили, щоб готувалася до Олімпіади. Зробила кілька тренувань тут, з оптимізмом йшла, ну і от. Чекаємо, хто буде наступним. Боїмося цього. З тренера пішло на сервісмена, потім на фізіотерапевта. В нас кілька днів масажу немає, бо фізіотерапевт жіночої команди також на карантині», - сказав Велепець.

Оцініть матеріал
(565)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 22
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
suforza1921
У мене питання до Велепця і, особливо, до Бринзака. Чому купа надперспективних біатлоністок, які показували високі результати серед юніорок - Меркушина, Петренко, Журавок, Кривонос, Дмитренко стали посередніми спортсменками максимум рівня 20-30-их місць кубка IBU? Чому Блашко, яка ще кілька років тому була на рівні, а то й краще від Соли та Алімбекової, зараз показує черепаший хід у порівнянні з ними? Де молода і перспективна Бех, за натуралізацію якої так завзято боролися? Що пішло не так і хто за це відповідатиме? Чи ви, панове, думали що Семеренки і Підгрушна ще 30 років бігатимуть?
У відставку, шановні, і чим швидше, тим краще!!! Досить просирати державне бабло.
alekos59
Катастрофа - это Велепец в сб. Украины, брынзак - во главе федерации, бубка - бессменный Нок и гутцайт- министр!!!
ALKOSruLKA
Цілий сезон с0сати бабло, щоб на виході був пшик.... Коронавірус - чудова відмазка.... чим виправдовуватися за 40-місце, можна гордо запевняти "от ми би їх всіх порвали, але ж тест позитивний" ...невже не можна за кілька тижнів до ОІ закритися на базі і не вештатися нікуди?
norma_zap
Украина уже пару раз была без медалей и при более значимом финансировании, так что в случае отсутствия медалей трагедии особой не будет. Наверняка тот-же Брынзак мог бы сделать что-то лучше чем сделал, но не факт, что кто-то вместо него добился бы большего. А вот для Билосюк, это действительно трагедия. И сколько еще таких спортсменов на ОИ будет, наверное много. По ходу получится какая-то недоолимпиада. Сейчас, когда каждый заинтересован не заболеть и при этом каждый день у многих участников обнаруживают Ковид, обвинять кого-либо в том, что он заразился - это бред. Дай Бог что-бы эта зараза проходила мимо наших спортсменов.
movkli
это не катастрофа, это преступная халатность федерации биатлона
antt
Чому наші перспективні юніори стають посередностями в дорослих змаганнях - тому що напевно коли вони показують хороші результати на юнацькому рівні це їх природній результат, а далі вони просто не розвиваються, не "вкалують", не підвищують свою спортивну і фізичну форму, а ставляться до виступів як на аматорському рівні. Або не здатні цього робити. Іншого пояснення важко знайти. Або в інших цьому сприяють спортивні функціонери, і все що з цим пов'язано.
Antiviruss
Катастрофа..на жаль..Плавно і методично команда опускалася на дно,яке і було пробите в крайній естафеті..Росія-друга реальність,Білорусія-як фантом ,недосяжна..Естонія...Естонія???Ваууу...А наші результати-дно "конкретное"..На що надіялись з такою підготовкою?Катастрофа-це не позитивний тест Білосюк,а відсутність в команді Підгрушної,яку ми пам'ятаємо..катастрофа-це присутність в команді спортсменів без результатів і без перспективи...і це в олімпійський рік...Катастрофа-це всі звитяги протягом останніх сезонів..Це чудо,що Білосюк захворіла-вже є чудова відмазка на випадок провалу..А що він буде-сумнівів немає ні в кого..Як в пісні-"Этот день мы приближали ,как могли"....
Bogdan Vlodek
Треба як в американській школі - чим більший середній бал ЗНО - тим більше держфінінсування. Все інше - за власний рахунок ( або спонсорів).
UAZAK
Повна ЖОПА
Andrey111
Катастрофа в том что вы туда попёрли ь, какого хрена позориться и бабки развозить
ZloyDeda
Як в цілому в Україні до цього ставляться, який рівень вакцинації і скільки антиваксів - то зовсім не дивно! Спортсмени ж з цієї країни - от і результат  
potemkin78
а де ты лазил шо заразился?