Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 19 сiчня 2022, 23:36
9824
50

Нідерланди – Україна – 3:2. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку чемпіонату Європи

| Оновлено 19 сiчня 2022, 23:36
9824
50
Нідерланди – Україна – 3:2. Текстова трансляція матчу
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 19-го січня, збірна України з футзалу стартує на чемпіонаті Європи. Першим суперником «синьо-жовтих» стане господар континентальної першості - команда Нідерландів. Матч пройде в Амстердамі на арені «Ziggo Dome» та розпочнеться о 21:30 за київським часом.

У фінальній стадії Євро-2022 уперше в історії турніру зіграють 16 збірних. Окрім України та Нідерландів до групи А потрапили серби, а також португальці, які є чинними чемпіонами Європи та світу. З 2001 року збірна України не пропустила жодної фінальної частини європейської першості, а з 2010-го незмінно виходила до 1/4 фіналу на Євро. Щоправда, подолати чвертьфінальну стадію за ці роки «синьо-жовті» так і не спромоглися. На минулому чемпіонаті Європи українці у 1/4 фіналу програли Іспанії з рахунком 0:1. Остання участь збірної Нідерландів на континентальній першості датована 2014-м роком.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу Нідерланди – Україна. За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням. Подивитися матч у відеоформаті можна тут.

Зробити ставку Зробити ставку
Зробити ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 8.8
  • 7.0
  • 1.2
Зробити ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 8.8
  • 7.0
  • 1.2
Зробити ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?
Футбол | 24 квітня 2024, 06:25 15
Золота бутса. Кейн суттєво відірвався. Яке місце посідає Довбик?

У топ-3 також входять Серу Гірассі зі «Штутгарту» та лідер «ПСЖ» Кіліан Мбаппе

Карлос ЕСПІНДОЛА про Луніна: «Як і раніше, чудова гра воротаря «Реала»
Футзал | 18 квітня 2024, 12:54 0
Карлос ЕСПІНДОЛА про Луніна: «Як і раніше, чудова гра воротаря «Реала»

Воротар збірної Бразилії з футзалу відзначив гру Андрія Луніна проти «Манчестер Сіті»

Коментарі 50
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VadimRivne
Якось вже зовсім убого наші грають. Якщо непрокинуться то буде біда. З такою грою проти Сербії немає що робити. Португалія то космос для наших
Владимир Копяк
Тот, кто в курсе отечественного футзала, прекрасно понимали, что шансы на этом чемпионате у нас мизерные, выход из группы будет воспринят как чудо чудное....С такой трусливой игрой, без какой либо тактики, отсутствием мысли в атаке, неумением играть с 5-м полевым у нашей команды нет шансов на удачный исход игр в группе. Не знаю как закончится игра, может и случится чудо, но смотрю на Косенка и понимаю, что даже он не верит в благополучный результат....
Александр Рой
У нас більше немає тренерів,чи що, скільки разів були провальні виступи і скільки така боязглива гра, а він завжди тренер...як так?
suforza1921
Я от тільки не розумію, чого на Нідерланди коефіцієнт аж 8,2 був. Було зрозуміло ще до гри, що особливої різниці в класі між суперниками немає.
kaka
Приплыли-без шансов влетаем слабейшей команде на турнире
Dfkbvj
Йопсєль, вони навіть з 5 польовим не знають, що робити, ні одної награної комбінації, це тіло у вигляді Косенка взагалі не тренер, пусте місце, нуль без палички(((
suforza1921
Косенка ще треба було після домашніх 2:7 від хорватів виганяти.
suforza1921
З такою грою і з Нілерландами можна очок не взяти. Повооі вітчизняний футзал деградує, з одного з європейських лідерів у цьому виді ми перетворюємося на сірого середнячка.
080808
Мало того, проиграли, так ещё и этот глазливый бездарь комментатор своим тупизмом раздражал. Интересно - он раньше на Интере не работал?
Dfkbvj
позорища повні, як нулячий тренер так і недолугі гравці, пробиваємо дно при зелених все нижче і нижче, і причому майже у всіх сферах життєдіяльності і спорту, от що значить коли профани і мудаки із злодіями приходять до керівництва державою
kaka
сербы бились с сильнейшей в Европе командой Португалии..... нам нет места в их компании-и это для сборной когда-то игравшей в финалах
Vit
3:2 и три минуты
VadimRivne
Позорний рахунок. Позорна гра. Незнають що робити з м'ячем. Без сліз дивитися не можна. Це треба так позорити країну
johndow
Наші там перед грою в кофєшоп сходили всією командою чи що…
Володимир Семигайло
Всі здобутки в минулому,коли футбольні країни почали культивувати футзал,ми бачимо наше реальне місце.
Dfkbvj
на що ці недолугі з сцикло-тренером розраховували з такою ніякою грою - перший тайм повезло, а от на початку другого все віддало, позорища, мля(((
Игорь Кушниренко
щось наші не відповідають статусу команди яка повинна яки тіпа виходити в плей-офф
u6464u
З такою грою , з Сербами нашим мало що світить. Наші повинні були забивати ще двічі, елементарне віддай на дальню і замикай , але вони бьють по воротах . У наших воротарь вогонь , кращий гравець поки що.
080808
Игра трусливая, получают с обрезки большинство в одного - пас назад, а как 4в 4 , дак идут в обводку. И против столба, если уж не умеете играть, так встречайте на своей половине.