Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 сiчня 2022, 14:34
2985
0

Сассуоло – Дженоа. Прогноз та анонс на матч Серії А

Андрій Шевченко та його команда розпочинають 2022 рік матчем проти «Сассуоло»

| Оновлено 06 сiчня 2022, 14:34
2985
0
Сассуоло – Дженоа. Прогноз та анонс на матч Серії А
Getty Images/Global Images Ukraine

2022 рік у Серії А стартує матчами 20-го туру – першого у другому колі чемпіонату. «Дженоа» Андрія Шевченка 6 січня на виїзді зіграє із «Сассуоло».

«Сассуоло»

Після відходу Роберто Де Дзербі «Сассуоло» трохи просів у результатах, і в цьому сезоні команда Алессіо Діонізі опустилася в другу половину турнірної таблиці. Проте спад у результатах аж ніяк не виглядає катастрофічним: про боротьбу за виживання поки не йдеться.

Незважаючи на те, що «Сассуоло» в цьому сезону не бореться ні за єврокубки, ні за виживання, до цієї команди на Апенінському півострові надалі прикуто чимало уваги. А все тому, що у складі «нероверді» виступає чимало діючих чи потенційних гравців збірної Італії, на яких полюють провідні клуби Серії А – тут і Доменіко Берарді, і Джакомо Распадорі, і Джанлука Скамакка, і багато інших. А нещодавно «Сассуоло» продав до «Аталанти» Жеремі Бога.

Епідемія коронавірусу, яка вже повною мірою дісталася Серії А, не оминула і «Сассуоло». За різними даними, у клубі 5-6 заражених гравців, серед яких – Едоардо Гольданіга та Федеріко Пелузо. У матчі з «Дженоа» Діонізі також не зможе розраховувати на Хамеда Траоре, який вирушив на Кубок Африки, а також на травмованих Об'янга, Романью та Джурічіча.

«Дженоа»

«Дженоа» завершила перше коло Серії А в зоні вильоту, і вже активно почала працювати на трансферному ринку для того, щоб створити конкурентоспроможну команду, здатну принаймні врятуватися від вильоту до Серії В. Вже підписаний захисник «Янг Бойз» Сільван Хефті якого з перших хвилин очікується вже у матчі з «Сассуоло» – на позиції капітана команди Доменіко Крішито, який заразився коронавірусом.

Також найближчим часом поповнити ряди «Дженоа» на правах оренди мають ще один захисник, Лео Естігор, та польський форвард Кшиштоф Пьонтек, який повертається до клубу, в якому у першій половині сезону 2018/2019 вперше заявив про себе на всю Європу.

Окрім Крішито, не заражений коронавірусом у «Дженоа» ніхто з основної обойми гравців – лише сам головний тренер команди Андрій Шевченко. За 2-тижневу різдвяну паузу деякі гравці «Дженоа» встигли відновитися після травм, проте Ніколо Ровелла, Валон Бехрамі та Нікола Максимович залишаються у лазареті.

Історія зустрічей

На даний момент «Сассуоло» та «Дженоа» провели між собою в Серії А 17 матчів. «Сассуоло» здобув 8 перемог, «Дженоа» – 5. Ще 4 матчі завершилися внічию. Різниця голів – 32-22 на користь «нероверді».

Прогноз на протистояння

Пауза явно пішла на користь «Дженоа» та покращила кадрову ситуацію в команді. Ризикнемо припустити, що команда Андрія Шевченка зможе зачепитися за очки на виїзді. Наша ставка – Х2, коефіцієнт – 2,29.

6 січня, четвер

«Сассуоло» - «Дженоа»
Реджо Емілія. Стадіон «Mapei». 17:30
ТБ-трансляція – MEGOGO
САССУОЛО-ДЖЕНОА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Збірна України зіграє матч за підвищення у класі
Хокей | 03 травня 2024, 08:10 3
ЧС з хокею. Збірна України зіграє матч за підвищення у класі

Вирішальна гра для команди Христича

Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому
Футбол | 03 травня 2024, 00:06 11
Рим не встояв. Баєр без проблем обіграв Рому

Перший півфінальний матч Ліги Європи казкова команда Хабі Алонсо залишила за собою на чужому полі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.