Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 грудня 2021, 14:48
450
0

Ставка на гол у першому таймі у футболі - ставки на футбол

Стратегія ставок на гол у першому таймі

| Оновлено 17 грудня 2021, 14:48
450
0
Ставка на гол у першому таймі у футболі - ставки на футбол

Головне у футболі – це, безумовно, голи. Але їх все ж таки не так багато, так що рідко коли кількість забитих перевищує 3 за поєдинок. Не дивно, що базовим "тоталом" у парі вважається саме 2,5, і, як правило, у базовій лінії вказують котирування на "більше" та "менше". Втім, завжди є винятки, і знаходячи їх, можна робити вигідні парі. У тому числі на гол у 1-му таймі.

Це може бути гарною якщо не стратегією, то як мінімум тактикою ставок

Гравцеві потрібно, проаналізувавши все, вибрати той поєдинок у футболі, де ймовірність того, що рахунок буде відкрито ще до перерви, висока. Як правило, коефіцієнт на те, що гол заб'ють у першому таймі, йде в діапазоні близько 1,4, якщо говорити про прематч. Багато досвідчених гравців вважають за краще вичікувати, і, підібравши кілька варіантів, розміщувати парі вже в режимі "live", по ходу зустрічі. З часом, якщо тримається 0-0, відповідний коефіцієнт - а це "тотал більше 0,5 голів в 1-му таймі" або просто "ТБ0,5" (1) - починає поступово зростати. Як правило, ставлять тоді, коли котирування досягає позначки 1,7. Причому як стратегію рекомендують використовувати класичний "флет" - досить підготовлений беттор може досить швидко вийти у прибуток, якщо прохідність ставок буде на рівні 70, а то й 65 відсотків.

Варто серйозно поставитися до вибору ліги і навіть конкретних команд

Не секрет, що є чемпіонати, які вважаються традиційно видовищними – до них, до речі, не належить ані Російська, ані Українська Прем'єр-Ліга. Натомість варто звертати увагу на чемпіонати Німеччини, Голландії, Англії. Втім, все змінюється, і якщо раніше Серія А вважалася місцем, де зосереджені "адепти" так званого "катеначчо", тобто оборонного футболу, то зараз вистачає яскравих команд, що "грають". До речі, клуб теж треба обирати правильно. Адже є "Барселона", яка рідко надійна в обороні, зате багато забиває, причому з перших хвилин. І є "Атлетіко", що любить вигравати 1-0, а на виїзді охоче фіксує нульову нічию.

Радять не ризикувати надмірно

Буває чимало випадків, коли не встигаєш оформити ставку на "ТБ 0,5 у першому таймі" – хтось встигає відкрити рахунок. Досвідчені гравці вважають, що якщо гол забили, то не варто піднімати ризики і робити ставку на "ТБ 1,5". Хоча, безумовно, це не догма, і якщо противники грають і надалі досить відкрито, створюючи моменти біля обох воріт (або хоча б самих), то чому б не спробувати?

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.