Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3830
4

Гаррі КЕЙН: «Я новачок у Формулі-1, але у Хемілтона відібрали чемпіонство»

Англійський форвард розчарований результатом останніх перегонів

Гаррі КЕЙН: «Я новачок у Формулі-1, але у Хемілтона відібрали чемпіонство»
Getty Images/Global Images Ukraine. Гаррі Кейн

Нападник «Тоттенхема» Гаррі Кейн висловився про фінал сезону Формули-1. Нагадаємо, Макс Ферстаппен виграв Гран-прі Абу-Дабі, обійшовши пілота Мерседеса Льюїса Хемілтона на останньому колі та став чемпіоном світу.

«Я новачок у Формулі-1, і було дивно спостерігати, як Льюїс і Макс борються один з одним. Не експерт у цьому, але мені здається, що є якісь дивні правила, які надають несправедливу перевагу одному над іншим. Чому Хемілтон має бути покараний за чиюсь аварію?

Він буквально провів ідеальну гонку, і в нього відібрали чемпіонство. Жаль, що все так закінчилося», — написав Кейн у Twitter.

Нагадаємо, більшу частину гонки лідирував Льюїс Хемілтон, але на останніх колах через аварію на трасі з'явилася машина безпеки, що дозволило Ферстаппену скоротити відставання. А на останньому колі машина безпеки залишила трасу, Ферстаппен, який мав свіжі шини, легко обійшов Хемілтона і став чемпіоном.

Дивіться також: ВІДЕО. Епічний фінал. Ферстаппен випередив Хемілтона на останньому колі.

Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Барселона може вимагати переграти матч проти Реала
Футбол | 22 квітня 2024, 17:37 7
Барселона може вимагати переграти матч проти Реала

Про це повідомив президент клубу Жоан Лапорта

СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 23 квітня
Футбол | 23 квітня 2024, 11:00 0
СТАВКА ДНЯ. Головні матчі дня та популярні прогнози на 23 квітня

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vadum Hrynchuk
Вот уж нашли у кого спросить про фейрплей и командную стратегию))
vitaha33
Спортом це було б, якщо б усі їхали на однакових авто. А так в кого кращий мотор, в кого шини і тд. Приклад чемпіони Ряйконен, Алонсо, Феттель. Вони рідко в очки заїжджають в по середніх командах. На сьогодні виграти чемпіонат може лише хтось із мерседеса чи ред була. І колись те саме була, або Ферарі або Макларен, перед ти Вільямс, перед ними Бенеттон
Buvalii
Я противник хэмильтона был всегда, болел за..начиная с менсела, заканчивая алонсо. последние годы не смотрел, так как хэмильтон это скукота, но то что случилось в этом сезоне, в его концовке - это просто позор! это переводя в футбол, все равно, что динамо киев забило 20 голов шахтеру, а за 5 минут до конца матча на поле выбежали пьяные игрок харьковского метала и судья динамовцам приказал вынести игроком метала, а в это время разрешил шахтеру провести замену 11 игроков и забить 20 голов в пустые ворота динамо, которые судья засчиталаи в итоге еще поставил в ворота динамо пеналь на последней секунде за то, что те отходили с поля!
Это реально воровство и мега позор для гонок на все времена!!!. хэмильтон, как не прискорбно признавать - настоящий чемпион мира этого сезона!!!!!, а макс...макс это ошибка судей 2021! врят ли максу захочется жить и всегда называться - судейская ошибка 2021, он сам должен отдать льюсу титул!