Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 грудня 2021, 16:10
4074
8

Зоря – Інгулець – 1:0. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 17 туру Української Прем'єр-ліги

| Оновлено 05 грудня 2021, 16:10
4074
8
Зоря – Інгулець – 1:0. Текстова трансляція матчу
УПЛ

В неділю, 5 грудня, відбудеться поєдинок 17 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть луганська «Зоря» та петровський «Інгулець». Гра пройде в Запоріжжі на полі «Славутич-Арени», початок - о 14:00.

Команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. «Зоря» веде з «Дніпром-1» та «Ворсклою» боротьбу за третє місце. Щоправда, «бронзові» амбіції підопічних Скрипника позаминулого туру отримали несподіваного і досить болючого ляпаса у вигляді поразки від «Львова» (1:2). Реабілітація (виїзна перемога над «Олександрією» з рахунком 1:0) у турі минулому відбулася, але все ж доводиться говорити про втрачені пункти, через які команда перебуває перед початком туру на п'ятому місці. «Інгулець» же за два стартові тури другого кола набрав одне очко (2:2 з «Минаєм» і 0:1 з «Шахтарем») і знаходиться на передостанньому місці, не знаючи смаку перемог вже дев'ять матчів підряд. У матчі першого кола «Зоря» розтрощила опонентів з рахунком 5:1 - на хет-трик Кочергіна, голи джокерів Крістіана і Фрімпонга один раз відповів Сітало.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Зоря» - «Інгулець». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
flnx7
Пустой стадион
sl1d3r1985
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
coach85
Геллер, я тебя умоляю, или занимайся командой, или продай! В команде есть очень хорошие игроки, но с таким "луганским менеджментом" и тренерским штабом ( да, да и тренерским тоже), которые на фоне "горбатых-чуть поровнее) Отпусти ты их на "родину" пусть едут к семьям. Cмотреть на потерянного Виктора, который теряется в сложных ситуациях и не умеет вносить корективы по ходу игры, даже замены забывает делать. На 90-й минуте делать первые замены..... Команда с первых минут делает много детских ошибок, такое впечатление, что ребят перегрузили физически, команда мучается, а не играет....Гладкий 90 минут ходит по полю и ничего не может сделать, а талантливый, техничный Фримпонг- " полирует скамейку. А Кабаев......??!!! Такое впечатление, что в команде нет ни тренера по физподготовке, ни аналитика,,.. или Виктор всем этим занимается?
rosti79
скрипник дно смотреть не нвчто