Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 грудня 2021, 11:19
679
3

Леонід БУРЯК: «Буде справедливо дати ще один Золотий м'яч Левандовському»

Спеціаліст – про перемогу Ліонеля Мессі у престижній премії

| Оновлено 01 грудня 2021, 11:19
679
3
Леонід БУРЯК: «Буде справедливо дати ще один Золотий м'яч Левандовському»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ліонель Мессі

Відомий український футболіст та тренер Леонід Буряк висловився про те, що Ліонель Мессі став володарем «Золотого м'яча».

«Левандовськи та Мессі – це два різні футболісти. Це два геніальні футболісти. Одне захоплення викликає те, що Роберт грає у дуже складній лізі, а саме Бундеслізі. Упродовж кожного року поляк забиває певну кількість голів, які тримають його на слуху. Левандовськи – один із найяскравіших форвардів Європи. Мессі на будь-якій позиції грає у будь-якій команді. Виходячи з того, що вміє аргентинець, я думаю, він трохи випередив світ. У нього чудова швидкісна техніка, чудові удари. Має досконалу гру. У свої 34 роки Мессі має досить переконливий вигляд. За всієї поваги до Роналду та Левандовського, Мессі заслужено став володарем «Золотого м'яча». Це моя особиста думка.

Але я вважаю, що було б правильним вручити ще один «Золотий м'яч» Роберту Левандовськи. Все-таки польський форвард протягом багатьох років демонструє яскраву гру на полі, щосезону стабільно забиваючи багато голів і будучи лідером «Баварії», яка у 2020-му році виграла Лігу чемпіонів. Також Левандовськи є лідером та капітаном збірної Польщі. Думаю, буде справедливим, якщо організатори премії вручать ще один «Золотий м'яч» поляку. Нині у спорті таке роблять. Наприклад, на літній Олімпіаді-2020 вручили дві золоті медалі у змаганнях зі стрибків у висоту з розгону. Золоті нагороди здобули стрибуни з Італії та Катару, які вдвох посіли перше місце», - сказав Буряк.

Джерело Metaratings
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі
Теніс | 28 березня 2024, 07:20 4
Мінус Пегула. Відомі всі півфіналістки престижного турніру в Маямі

У боротьбі за титул у Флориді залишилася одна американка

Хавбек збірної України назвав проблему команди перед Євро-2024
Футбол | 27 березня 2024, 18:32 0
Хавбек збірної України назвав проблему команди перед Євро-2024

Маліновський вважає, що треба перестати пропускати першими

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Богдан Саженко
за що йому давати взагалі? Нехай польщу вивиде на ЧС в Катар,а не замикає легкі передачкі в піковій Баваріі
Barsa_che
Никто не виноват, что Левандовскому не дали мяч за 2020год, в связи с пандемией. Если бы Левандовский в 2021 году, кроме забитых мячей, выиграл на международной арене хоть что нибудь, тогда да. А так законно золотой мяч в 2021 году вручили Месси!
Владимир Копяк
В кои века я согласен с Буряком, если по честному, то не ожидал от него такого профессионального анализа. Молодец. Только один ньюанс. Сравнения с прижками в высоту - это нонсенс. Там четкие критерии определения победителя , в отличии от субьективного мнения сотен людей, которые голосовали за номинантов... А в остальном - все по делу, как не странно....