Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Девіса
| Оновлено 26 листопада 2021, 08:41
690
1

Андрій МЕДВЕДЄВ: «Україна має аргументи проти Норвегії»

Капітан чоловічої збірної України з тенісу поділився очікуваннями від матчу Кубка Девіса

| Оновлено 26 листопада 2021, 08:41
690
1
Андрій МЕДВЕДЄВ: «Україна має аргументи проти Норвегії»
ФТУ

У вівторок у приміщенні Oslo Tennis Arena відбулася перша офіційна прес-конференція збірної України перед матчем Кубка Девіса проти Норвегії. Очікуваннями від двобою поділився капітан української національної команди Андрій Медведєв.

- Андрію, питання до тебе як капітана, але й не тільки. Ти брав участь у першому матчі Кубка Девіса, який Україна провела з командою Норвегії. Десь ситуація була приблизно схожою на нинішню. Ти був першим номером команди, входив до десятки, збірна Норвегії була досить рівною, командою небезпечною, але без явного лідера... Які би ти міг провести паралелі, згадати, що було у тому матчі, спрогнозувати розвиток ситуації цього разу?
- До речі, дійсно, схожа ситуація. Треба показувати добрий теніс. Тиск на норвежців буде сильнішим, тому що вони грають удома і самі себе вважають фаворитами. Нам буде психологічно легше, бо ми в гостях, проти нас тенісист, який провів фантастичний сезон і грає справді у дуже добротний теніс. Але, проте, ми маємо розуміння, де в нас є певні контраргументи, і яким чином нам, можливо, вдасться роздобути три очки. Подивимося у наступні дні, чи вийде це у нас, чи ні. Завжди це теніс, і ти не можеш нічого прогнозувати — справа ненадійна, м'яч круглий. І потрібно буде виявити наші найкращі ігрові якості, щоб перемогти. Проте ситуація, начебто, схожа. Тому що в розкладі 1996 року ми були фаворитами, але я пам'ятаю, як важко дістався нам той матч у Києві, психологічно в першу чергу. Я думаю, такий тиск буде і на норвежців, і це нам на руку.

Поєдинок Кубка Девіса Норвегія — Україна пройде 26-27 листопада в Осло.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Arctic
Забавно, справді багато схожого.
Удачі Україно!