Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 листопада 2021, 12:22
144
0

Поради щодо управління своїм банком

Як керувати своїм фінансовим банком

| Оновлено 24 листопада 2021, 12:22
144
0
Поради щодо управління своїм банком

Багато хто приходить на сайти букмекерських контор для того, щоб розважитись, оформити парі, щоб веселіше було дивитися футбольний поєдинок. Але для інших важливо заробляти на своїх знаннях та вмінні прогнозувати. Але є ще один вкрай важливий аспект: вміння працювати зі своїм банком.

Фінансова складова – основа всіх ставок

Насправді не всі розуміють, що завдання заробити – вже вторинне. Спочатку потрібно як мінімум беттор зберегти власні гроші. Спочатку, ще перед укладанням парі, потрібно сформувати банкрол. Вистачає порад, як це треба робити. Можна виділити основні, найважливіші рекомендації.

На ставки потрібно виділити посильну для гравця суму

Усі повторюють головне правило: поразка має бути катастрофою. Ставлячи, треба розуміти, що є реальний ризик потенційно програти всю цю суму. І тільки те, що, умовно кажучи, не шкода, варто спрямовувати на заклад. А не грати на останні гроші, наприклад, розраховуючи, що потім вийде із виграшу погасити кредит чи заплатити рахунки. А найгірша ситуація, коли заради ставок оформляється позика – це прямий шлях до трагедії.

Завжди мають бути встановлені ліміти

Їх потрібно прогнозувати як на ті суми, що поставлено, так і розуміти, що програно за цей день чи тиждень. Як варіант, проаналізувавши свій банк, гравець вирішує, що ставитиме до 1000 гривень на добу, і в будь-якому випадку точно зупиниться, якщо за день вже програно 500 гривень. І вже зовсім не можна брати і робити ставку на всі гроші, що є в розпорядженні, сподіваючись на гарний виграш. Підсумком має стати вироблення повноцінної фінансової стратегії, яку згодом гравець дуже суворо дотримуватиметься, не допускаючи жодних винятків.

Робити ставки лише на те, в чому розумієшся

Дуже важливо робити ставки не навмання. Звичайно, знання про футбол нічого не гарантують, але хоча б у парі МЮ - "Бернлі" буде ясно, хто з команд фаворит... Або, знаючи нюанси на момент перед грою, знайти іншу, не очевидну, але цінну, "валуйну" ставку. Але, у будь-якій ситуації, слід оформляти глибокий аналіз абсолютно будь-якої події перед тим, як наважуватися розміщувати ставку навіть на те, що здається очевидними.

Гравцям потрібно працювати над собою

По-перше, гравець зобов'язаний максимально контролювати свої емоції. Найнебезпечніше, це розміщення парі "гарячим", особливо намагаючись відігратися. По-друге, досвідчені та успішні гравці не лінуються підвищувати свій рівень і далі, аналізувати власний досвід і дізнаватися про щось нове. Цього прикладу слід наслідувати тим більше і новачкам.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.