Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 листопада 2021, 23:48
8629
24

Селезньов забив! Минай з Інгульцем в Ужгороді розписали бойову нічию

Аутсайдери видали досить цікавий матч

| Оновлено 21 листопада 2021, 23:48
8629
24
Селезньов забив! Минай з Інгульцем в Ужгороді розписали бойову нічию
УПЛ

Головний тренер «Минаю» Ігор Леонов, враховуючи дискваліфікації гравців, зробив кадрові перестановки у стартовому складі своїх гравців, у порівнянні з минулим матчем. Замість Кулієва, Матича, Мякушка, Вишневського і Пенькова на поле стадіону в Ужгороді вийшли Кучер, Селезньов, Хахльов, Коваленко і Семенко. Щодо стартового складу Інгульця порівняно з минулим туром, то замість Шишки та Сітала на поле вийшли Бартулович і Гопей.

Вже  у дебюті гри господарі поля мали нагоду відкрити рахунок. Після розіграшу кутового пробивав головою Горін, але Гальчук зумів ліквідувати загрозу. Напруга у битві аутсайдерів поступово зростала. Ігрових зіткнень було чимало, і арбітру Блавацькому доводилося втихомирювати пристрасті з допомогою жовтих карток.

Одна ж з контратак «Інгульця» завершилася взяттям воріт. Після розіграшу кутового невдало вибив м’яч Горін, і захисник Ковальов першим встиг на добивання. Для Ковальова це був довгоочікуваний перший гол в УПЛ – у 96-й грі. При цьому завершився і затяжний безгольовий серіал команди з Петрового, який з 27 вересня тривав 391 (!) хвилину.

Гравці «Минаю» намагалися відновити рівновагу і під кінець першого тайму зуміли забити гол. Після удару Білонога м’яч влучив у стійку воріт, і досвідчений Селезньов зумів нанести влучного удару. Для Селезньова це був вже 117-й гол в УПЛ, в тому числі довгоочікуваний перший у складі закарпатського клубу. І на останніх секундах тайму господарі зуміли вийти вперед. Після розіграшу кутового Горін у падінні пробив головою в дальній кут воріт.

Другий тайм активніше розпочали гравці «Інгульця», створивши декілька небезпечних моментів. Міг оформити дубль Ковальов, виконуючи штрафний удар, але Кучер у красивому кидку відбив м’яч, який летів під поперечину. Згодом Козак з ударної позиції пробив поруч зі штангою. Забракло влучності і удару головою Гопея.

Гості продовжували більше володіти м’ячем, проте через брак завершальних передач та ударів гольових моментів біля воріт Кучера не виникало. І все ж, перевага «Інгульця» матеріалізувалася в забитий гол. Відзначився «джокер» Сергія Лавриненка Плохотнюк, який у боротьбі за м’яч зумів пробити у дальній кут воріт.

Після пропущеного голу вже активізувалися гравці «Минаю», намагаючись вирвати перемогу. Проте нічийний рахунок матчу так і не змінився. Тож обидва суперники збільшили свої безвиграшні серіали в чемпіонаті. Клубний рекордний серіал «Минаю» триває 13 ігор: 6 нічиїх та 7 поразок, а безвиграшна серія «Інгульця» - 8 ігор: 3 нічиї та 5 поразок.

 Українська Прем'єр-ліга. 15 тур.

«Минай» - «Інгулець» - 2:2.

 Селезньов, 39, Горін, 45+1 - Ковальов, 28, Плохотнюк, 80.

 Петрусенко, 64, Месхі, 74, 90+2 - Коробенко, 12, Бартулович, 16, Гопей, 41, Шарай, 90+3.

 Месхі, 90+2 (друге попередження).

«Минай»: Кучер - Гончар, Горін, Семенко, Синьогуб - Месхі, Петрусенко - Білоног (Байдал, 76), Хахльов, Б. Коваленко (Кобак, 76) - Селезньов (Вишневський, 56).

«Інгулець»: Гальчук - Асмелаш, Поспєлов, Ковальов, Опанасенко (Головкін, 83) - Коробенко (І. Коваленко, 46) - Полегенько, Запорожець, Бартулович (Лупашко, 46), Козак (Шарай, 62) - Гопей (Плохотнюк, 62).

Арбітр: Роман Блавацький (Львів).

Стадіон: «Авангард» (Ужгород).

МИНАЙ - ІНГУЛЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

80’
ГОЛ ! М'яч забив Михайло Плохотнюк (Інгулець).
44’
ГОЛ ! М'яч забив Олег Горін (Минай).
39’
ГОЛ ! М'яч забив Євген Селезньов (Минай).
28’
ГОЛ ! М'яч забив Максим Ковальов (Інгулець).
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 148
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 8
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fedd1979
І то з третього разу вимучив )))
Griffin
Да ну нафиг. Компьютерная графика.
leccinum
по голу в год... каких-то лет семь до рекорда
rugby1970
сИЛИЗНЬОВ - убогое дерьмо! Даже если это чмо и побьет рекорд - останется УБОГИМ ДЕРЬМОМ!
Dominik
цааарь чуть толстое само не залетело в ворота
Yura Юрий
Тунец , так радовался , как будто в финале ЛЧ забил....с метра....со второго раза)))) объедки подбирает, сам уже и обыграть не в состоянии
Поручик Ржевский
Это должно быть новостью-топ!
В 2026 году рекорд Шацких падёт!
aleks19826
Царь есть царь!!!!!!!!!!!!!!! С возвращением, легенда. Еще три чемпионата и рекорд падет, если гладкий не спохватиться!!!!!!!!!!!!!
Михаил Грозный
Петровцы опять - ни себе, ни людям. На радость конкурентам.
В том сезоне кажись 11 ничьих наклепали. И тут на них выползают.
Виктор Андрущик
Я думав ці немощі хтось в голову попав,а скільки радості- позорище що скажеш.
S&L
Молодці - команда Інгулець, складно сказати, що в них такого особливого, мабуть самобутня команда Інгулець, з власним характером, грою, такою собі харизмою простих людей, що зорі з неба не хапають, чи що? Чесно кажучи не було схоже що приїхали за перемогою, втім то їхня кухня, здобули малою кров'ю бажаний результат, а тому- Вітання команді Інгулець. Згадуюється чудова гра з Шахтарем, але без результату. Чудова гра з Динамо, де навіть вибагливий київський вболівальник, скандував ім'я Інгулець, зробили результат. Тепер ось ця гра з Минаєм, програючи, відігрались, досягли потрібного результату, особливо навіть не намагаючись перемогти. Загалом різні вболівальники відзначають цю команду та президента, Інгулець. Той самий Малиновский до речі також відзначає Інгулець. Хоча відверто кажучи не зрозумілі цілі Інгульця на сезон.
PerezdeCuellar
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
cucumber
Жека Селезнев, с почином тебя!!!!! Все адекватные болельщики следят за твоей игрой и желают тебе побольше забить голов и побить рекорд. Ты заслуживаешь это своей целеустремленностью! Чувствую ты совсем скоро закроешь рты все завистникам и проплаченным хамам. Слава Евгению Селезневу! Человеку, который смог побить рекорд всему вопреки! Кормильцу с большой буквы! Жека - наша легенда!
S&L
Ничего не хочется говорить о ФК Минай, все стихи* и поэмы* про Минай давно написаны и переписаны. Хочется поздравить Евгения Селезнева, прорвало как говорится, вместо тысячи слов своим голом передал "пламенный привет" всем хейтерам*, не нервничая, вкладывая необходимые усилия достигнешь под конец сезона своей цели или мечты себе на радость, на зависть недоброжелателям. Молодец Жень, перезагрузка, новое начало, первый в этом сезоне и очередной в карьере голешник* пошёл.
PerezdeCuellar
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил