Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 листопада 2021, 13:38
887
1

Минай – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Битва аутсайдерів

| Оновлено 21 листопада 2021, 13:38
887
1
Минай – Інгулець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 21 листопада, в рамках 15-го туру Прем’єр-ліги «Минай» в Ужгороді зустрінеться зі сусідами по нижній частині турнірної таблиці з «Інгульця». Закарпатці мають нагоду здобути першу перемогу в історії зустрічей суперників.

Минай

До битви аутсайдерів  закарпатський клуб підійшов з негативним клубним серіалом. «Минай» не перемагає в чемпіонаті з 11 серпня впродовж рекордних для клубу 12-ти ігор: п’ять нічиїх та сім поразок. Можливо, цей серіал перерветься у ювілейному 40-му матчі «Минаю» в УПЛ, в тому числі 20-му на своєму полі.

Закарпатці востаннє забивали гол в Ужгороді 26 вересня, коли біля керма «Минаю» ще перебував Василь Кобін. Відтоді безгольовий домашній серіал закарпатців триває 227 хвилин. У важливій грі з «Інгульцем» Ігор Леонов не зможе задіяти аж 4-х (!) дискваліфікованих гравців - Рустама Ахмедзаде, Данила Книша, Міслава Матича та Ельдара Кулієва. З особливим настроєм може вийти на поле Олег Синьогуб з «Минаю», який у минулому сезоні виступав саме за «Інгулець».

Інгулець

Команда з Петрового до Ужгорода вирушить теж із затяжним безвиграшним серіалом. «Інгулець» з 10 вересня не знає смаку перемог впродовж 7-ми ігор: дві нічиї та п’ять поразок. До того ж, підопічні Сергія Лавриненка не забивають голів у чемпіонаті впродовж 363-х (!) хвилин.

Під час перерви в чемпіонаті «Інгулець» провів контрольний матч, поступившись землякам з «Олександрії» з рахунком 1:3. На одному з тренувань своєрідний подарунок – футболку з номером «250» – отримав ветеран «Інгульця» Младен Бартулович, який в матчі з «Дніпром-1» перетнув цей гвардійський ігровий рубіж. Проти «Минаю» не зможе вийти на поле вилучений в минулому турі Михайло Шишка.

Історія зустрічей

«Минай» та «Інгулець» проведуть лише третю гру в УПЛ, і закарпатці ще не перемагали команду з Кіровоградської області – нічия та поразка. При цьому обидва суперники у попередніх особистих матчах якщо забивали голи, то по одному м’ячу за гру. Попередній матч на полі «Минаю» відбувся в березні цього року і завершився перемогою гостей – 1:0 (відзначився Бартулович).

Феміда

Арбітром матчу призначено Романа Блавацького зі Львова, який провів лише 4 гри в УПЛ. «Минай» при Блавацькому у минулому чемпіонаті один раз перемагав (вдома «Олімпік») і один раз програвав (в гостях від «Десни»). За участю «Інгульця» цей арбітр проведе другу гру, а в дебютній петровці в гостях поступилися «Десні».  

Орієнтовні склади:

«Минай»: Пеньков, Семенко, Гончар, Горін, Векляк, Мякушко, Вишневський, Синьогуб, Месхі, Петрусенко, Білоног.

«Інгулець»: Гальчук, Опанасенко, Ковальов, Поспєлов, Полегенько, Запорожець, Козак, Бартулович, Коробенко, Коваленко, Сітало.

Прогноз на протистояння

«Минай» налаштований перервати затяжну безвиграшну серію матчів в УПЛ. З іншого боку, «Інгулець» теж прагне відсвяткувати віктоірю. Спрогнозуємо бойову нічию у майбутньому протистоянні.

21 листопада, неділя

«Минай» – «Інгулець»
Ужгород. Стадіон «Авангард». 14:00
  ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
Арбітр: Роман Блавацький (Львів)
МИНАЙ – ІНГУЛЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 4
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 17
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Burevestnik
центральный матч тура