Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 12 листопада 2021, 13:55
362
0

Стратегія 27 експресів на точний рахунок

Що таке стратегія "27 експресів" у ставках на спорт

| Оновлено 12 листопада 2021, 13:55
362
0
Стратегія 27 експресів на точний рахунок

Одним із варіантів для парі, що точно є в будь-якому розписі на футбольний матч, це опція "точний рахунок" (або просто абревіатура "ТС"). Під ним розуміють цифровий вираз м'ячів, що будуть забиті обома командами (клубами, збірними) до того, як матч завершиться. До речі, завжди звертайте увагу, як, за правилами обраної Вам контори, трактуються голи в ектра-таймах - вони вважаються звичайними, або приймається до уваги лише те, що забито за 90 регламентних хвилин (плюс доданий до таймів час). До речі, після конкретних маркетів, до 3-3 і довше, можливо і "інший рахунок".

Варіант привабливий високою нагородою

Точний рахунок вгадати не так просто. Так що навіть на найпопулярніші варіанти результату (а такими вважається насамперед 1-0 на користь господарів), тут виставлені високі котирування. І вистачає стратегій, що присвячені тому, як видобути ці чималі призи. Одна з таких – "27 експресів".

Ця стратегія має чіткий алгоритм

Насамперед, гравець починає з детального аналізу. Йому потрібно вибрати лише 3 матчі, але тільки такі, що підходять оптимально. Досвідчені гравці рекомендують виокремлювати, хоча б спочатку, пари з явним фаворитом і аутсайдером. Щоб спростити спочатку завдання, потрібно орієнтуватися на ті матчі, де перемога одного з противників оцінюється варіантом приблизно в 1,5 (бажано не вище). Після цього для кожного матчу беттор виділяє ті 3 точні рахунки, що найімовірніші. Це, як правило, 1-0, 2-1 і 2-0 на користь фаворита, іноді обережніші змінюють останній рахунок на 0-0 або 1-1.

Усі результати потрібно розділити на експреси

Нескладний підрахунок підказує, що в результаті має вийти 27 унікальних комбінацій. Головне – щоб кожен трійник жодного разу не повторився. На всі мультиставки виділяється однакові суми. Ідея в тому, що навіть на такі розклади запропоновані коефіцієнти від п'ятірки та вище, приблизно до 7,0. Тобто загальний рівень коефіцієнта починається від 125 до 1, а може сягати і 350 до 1, і від. У результаті навіть одне "попадання" гарантує прибуток, і непоганий. Наприклад, поставивши на кожен експрес по 10 доларів (всього 270), вгадавши результат в 1-му випадку, отримує не менше 1250 - навіть з урахуванням витрат, чистий прибуток майже досягає 1000 доларів.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.