Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 листопада 2021, 16:33
1691
6

Зоря – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Добротний суперник після єврокубкового тріумфу

| Оновлено 07 листопада 2021, 16:33
1691
6
Зоря – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 7 листопада, відбудеться матч 14 туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться «Зоря» та «Верес». Гра пройде у Запоріжжі на полі стадіону «Славутич Арена», початок – о 17:00.

«Заря»

Підопічні Віктора Скрипника стали єдиною українською командою, яка принесла країні перемогу на цьому єврокубковому тижні. Причому, зробили вони це як справжні мужики! Через велику кількість хворих і травмованих гравців, проти болгарського «ЦСКА» луганці зіграли в дуже усіченому складі, тож яскравої гри від господарів поля побачити не довелося. Втім, ударне закінчення зустрічі, 2:0, результат є, як і непогані перспективи на вихід із групи.

На внутрішній арені справи у Скрипника та Ко йдуть ще краще. Розгромну поразку від «Шахтаря» 1:6, «чорно-білі» закрили з таким же рахунком виїзною перемогою над «Металістом 1925» і посідають третю позицію в УПЛ. З урахуванням кадрового дефіциту тренерський штаб робить основний акцент на надійній обороні. А з контратаками, як ми вже переконалися по матчу з болгарами, у луганців все дуже непогано.

«Верес»

Гідний опір луганцям запропонує рівненська команда. Підопічні Юрія Вірта вже можуть вважати себе міцними середняками внутрішнього чемпіонату. «Червоно-чорні» не програють чотири матчі поспіль і посідають високе сьоме місце у турнірній таблиці.

У попередньому турі «Верес» гостював у Кропивницькому у «Інгульця» і поїхав додому з одним очком. Команда з Рівного не показує яскраву та видовищну гру, але компенсує це своїми напористими та активними діями в атаці, де грає Михайло Сергійчук.

Після дискваліфікації в основному складі має можливість вийти Валерій Кучеров. Також Юрій Вірт може здивувати свого колегу грою у двох нападників: у передній лінії у «Вереса» досить здорова конкуренція: окрім Сергійчука, на місце в основі претендують Гегедош та Шестаков.

Статистика команд

У межах УПЛ суперники зустрічалися 10 разів. 4 перемоги в активі «Зорі», 5 ​​«вікторій» на рахунку рівненців, одного разу було зафіксовано нічию.

Прогноз на протистояння

«Зоря» - фаворит цього протистояння, але з урахуванням кадрового дефіциту та добротної гри «Вереса» в останніх матчах, луганцям буде дуже непросто. Втім, можна ризикнути та замахнутися на мінімальну перемогу господарів.

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Мацапура, Жуніньо, Імереков, Вернидуб, Фаворов, Цвек, Сайядманеш, Булеца, Хомченовський, Шахаб, Крістіан.

«Верес»: Когут, Солдат, Мірошник, Гончаренко, Немчанінов, Кучеров, Полюлях, Є. Пасіч, Г. Пасіч, Сергійчук, Шестаков.

7 листопада, неділя

«Зоря» – «Верес»
Запоріжжя. Стадіон «Славутич Арена». 17:00
  ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ЗОРЯ-ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 3:2

 

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Real20
Верес ,👎👎👎
Real20
Таким командам как Верес,не место в УПЛ..
Pavelgorov
Пусть победит сильнейший,Заря!💪
Davidson
Верес будет играть в 6 защитников,по другому они не умеют..🤮
Заря Востока
Как то не верится, что Заря может забить 3 гола для 3:2. Да и вообще, есть сомнения, что Заря вообще справится с бодрым Вересом. Тут хотя бы ничью вытянули.