Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 листопада 2021, 15:01
1155
0

КРИВЕНЦОВ: «Життя не закінчується. У грі потрібна блискавична реакція»

Головний тренер «Металіста 1925» розповів про велику поразку від «Зорі»

| Оновлено 01 листопада 2021, 15:01
1155
0
КРИВЕНЦОВ: «Життя не закінчується. У грі потрібна блискавична реакція»
ФК Металіст 1925. Валерій Кривенцов

Головний тренер «Металіста 1925» Валерій Кривенцов відповів на запитання журналістів на післяматчевій прес-конференції після гри 13-го туру УПЛ проти «Зорі» (1:6):

– «Зоря» є третьою силою в нашому чемпіонаті. Звісно, рахунок сьогодні великий для нас, дуже неприємний. «Зоря» використала свої моменти, на жаль. Ми сьогодні також були близькими до того, щоб забити не один гол, але м'яч не йшов у ворота. Команду ми попереджали, знали, як грає «Зоря», постійно робить високий пресинг. Дуже багато гри один в один, де за спиною захисників залишається багато вільного простору, який ми мали використовувати. Перший гол так і забили. І потім у нас було декілька хороших моментів, щоб грати так далі. Втім, необов'язкова помилка нашого гравця. Перший гол, другий, потім ще помилки індивідуальні, ну, і такий рахунок.

– Що з Фабіньо? Чому ви зробили зворотню заміну?

– Я так вирішив... Це була моя реакція на дії гравця.

– У передматчевому інтерв'ю ви казали, що цей матч дасть відповідь на запитання: за які позиції може боротися «Металіст 1925» у цьому сезоні. Що скажете тепер?

– Нічого не скажу, життя не закінчується. Треба продовжувати більше працювати. Знову ж таки, якщо ти моделюєш будь-яку ситуацію на тренуванні, а в грі там взагалі має бути блискавична реакція на все. Якщо не встигаємо за тим, як розвивається момент, не можемо передбачити небезпечні зони, звідки можуть забивати голи, то що казати.

Нам лишається тільки одне: ні в якому разі не опускати руки, ні в якому випадку не опустимо. Будемо працювати над покращенням всього. Ми подивилися. Звісно, чекати на диво, що у нас гравці грали тільки у Першій лізі. Тож, зараз вийшли трохи на інший рівень, на нас вже налаштовуються зовсім інакше. На цю мить ми з цим не впоралися. Це для нас хороша мотивація для подальшого прогресу.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.