Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 31 жовтня 2021, 18:41
1566
5

Забули про ворота. Інгулець та Верес розійшлися миром

Підопічні Сергія Лавриненка не можуть перемогти вже вісім матчів поспіль

| Оновлено 31 жовтня 2021, 18:41
1566
5
Забули про ворота. Інгулець та Верес розійшлися миром
УПЛ

Це був прем'єрний матч суперників в українській Прем'єр-лізі. До цього у першому дивізіоні тричі перемагав «Верес» і лише одного разу виграв «Інгулець». Щодо нинішнього турнірного становища, то після 12 турів у гостей було на десять очок більше, ніж у футболістів із Петрового. Тому їхні шанси на успіх виглядали краще.

Саме підопічні Юрія Вірта створили перший по-справжньому небезпечний момент в поєдинку. Вже на 7-й хвилині після розіграшу штрафного удару м'яч відскочив до Кучерова і той із півкола перед штрафним майданчиком сильно пробив по воротах. М'яч вдарився в праву штангу та відскочив у поле.

Далі команди стали боротися за ініціативу, намагалися довго контролювати м'яч, але на якийсь час зовсім забули про ворота. Тільки на 34-й хвилині Шарай наважився на удар  здалеку, проте м'яча торкнувся Когут і той полетів вище за поперечину. Ось, мабуть, і все, чим запам'яталися дії опонентів до перерви.

Другий тайм краще розпочав «Інгулець». Вже на 52-й хвилині господарі двічі поспіль заробляли кутові. І після другого розіграшу Сітало точним пасом вивів на удар Козака. Позиція у півзахисника місцевої команди була чудова, проте метрів із семи він запустив м'яч у небеса. За п'ять хвилин Шарай завдав удару з-за меж штрафного майданчика і знову вище цілі. А ще через три хвилини після чергового розіграшу стандарту Ковальов бив через себе, але Когут перевів м'яч з-під перекладини на кутовий.

І після цього підопічні Сергія Лавриненка діяли активніше за своїх суперників, хоча моментів, як і раніше, було замало. Наприклад, на 80-й хвилині після навісу з правого флангу Сітало спробував пробити головою, але м'яч вже вкотре полетів вище воріт.

У «Вереса» був шанс відзначитися на 87-й хвилині, коли Шестаков, який вийшов на заміну, міг втекти віч-на-віч з Гальчуком. Проте форвард занадто невдало прийняв м'яч і той відскочив прямо до рук воротарю.

Зрештою, глядачі голів так і не побачили. Нічия 0:0.

 Українська Прем'єр-ліга. 13-й тур.

«Інгулець» – «Верес» - 0:0

Запорожець, 90 – Петько, 80

«Інгулець»: Гальчук – Асмелаш, Ковальов (Салем, 70), Поспєлов, Полегенько – Шишка – Шарай, Коробенко, Запорожець (Бартуловіч, 90+2), Козак (Коваленко, 70) – Сітало (Плохотнюк, 83).

«Верес»: Когут – Немчанінов, Гончаренко, Мирошнік, Солдат – Кучеров, Петько (Полюлях, 82) – Тимофієнко (Гечев, 82), Панасенко (Гегедош, 74), Є. Пасіч – Сергійчук (М. Шестаков, 74).

Арбітр: Катерина Монзуль (Харків).

Стадіон: «Зірка» (Кропивницький).

Удари (у площину): 6 (2) – 4 (2)
Кутові: 6 – 7
Оффсайди: 6 – 7.

ІНГУЛЕЦЬ - ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 7°C

Ігор Заржицький
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.