Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 жовтня 2021, 19:26
1147
0

Інгулець – Верес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Команди вперше зустрічаються в УПЛ

| Оновлено 30 жовтня 2021, 19:26
1147
0
Інгулець – Верес. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
nkveres.com

У суботу, 30 жовтня, відбудеться матч 13 туру Української Прем'єр-ліги, в якому зустрінуться «Інгулець» та «Верес». Гра пройде у Кропивницькому на полі стадіону «Зірка», початок о 19:30.

Інгулець

Команда має в активі лише дві перемоги. Над аутсайдером, «Маріуполем» та «Львовом», який також знаходиться над самим дном турнірної таблиці. Власне, нічия з київським «Динамо» на домашньому полі – найкращий результат «Інгульця» цього сезону. Хоча, зрозуміло, оцінюється лише в одне очко.

Все це принесло команді з Петрового 8 очок (ще була нічия в Одесі) і, як наслідок, 12-13 місце у чемпіонських перегонах на даний момент. Так, для боротьби за виживання в еліті українського футболу цього достатньо (поки що!), але для вирішення якихось значущих завдань – на жаль…

Верес 

У рівненського колективу становище набагато краще. «Верес» може вважати себе впевненим середняком. 18 очок – це всього лише на 5 менше, ніж у четвертої «Зорі». Три очки можуть наблизити команду до групи лідерів.

Так, «Верес» двічі сильно програв – але обидва рази грандам, «Динамо» та «Шахтарю». Натомість після «гірників» рівняни не пропускали, і ця серія налічує вже три матчі! Зрозуміло, стільки ж триває й безпрограшна серія команди. П'яте місце за кількістю пропущених м'ячів – погодьтеся, непоганий результат. Нехай і лише восьмий рядок у таблиці.

Статистика команд

Між собою суперники у рамках УПЛ ще не перетиналися. Що стосується зустрічей у Першій лізі, то «Інгулець» здобув першу та єдину перемогу ще у 2015. Після чого були три поспіль виграші «Вереса». Останній датований квітнем 2017 року (2:1 на полі петровської команди). 

Прогноз на протистояння

Букмекери віддають перевагу гостям. Враховуючи, що «Інгулець» два останні матчі програв із великим рахунком, а «Верес», навпаки, не пропускає (тим більше, від команд з нижньої частини таблиці), ризикнемо спрогнозувати, що рівненці досягнуть впевненої перемоги.

Орієнтовні склади:
«Інгулець»:
Гальчук, Опанасенко, Салем, Ковальов, Асмелаш – Шарай, Бартулович, Коваленко, Запорожець, Полегенько, Сітало.
«Верес»: Когут, Нємчанінов, Гончаренко, Мірошник, Солдат, Полюлях, Петько, Пасіч, Панасенко, Дахновський, Шестаков.

30 жовтня, субота

«Інгулець» – «Верес»
Кропивницький. Стадіон «Зірка». 19:30
  ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Арбітр: Катерина Монзуль (Харків)
ІНГУЛЕЦЬ - ВЕРЕС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.