Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
751
0

Аталанта – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

У Руслана Маліновського та партнерів цього сезону не все гаразд із матчами проти топ-суперників

Аталанта – Лаціо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 30 жовтня, у Бергамо на стадіоні «Атлеті Адзуррі д'Італія» відбудеться матч одинадцятого туру чемпіонату Італії з футболу, у якому зіграють місцева «Аталанта» та римський «Лаціо». Стартовий свисток рефері Марко Гуїди з Торре-Аннунціати прозвучить о 16:00 за київським часом.

Аталанта


Команда Джан П'єро Гасперіні цього сезону стартувала не настільки успішно, як роком раніше, тому її поточне становище в національній першості далеке від ідеального. Бергамаски тільки встигли піднятися до єврокубкової зони, але за підсумками гри можуть бути знову відкинутими до екватора турнірної таблиці. Особливо турбувати фанатів «оробичі» у цьому контексті має той факт, що у статусних поєдинках нового сезону їхня команда ще не перемагала.

Матч проти «Лаціо» для «Аталанти» проходитиме в контексті підготовки до гри у відповідь на своєму полі проти англійського «Манчестер Юнайтед». Близькість вирішальних матчів у Лізі чемпіонів УЄФА підказує нам, що колективу Гасперіні може і не вистачити для повноцінної битви на два фронти, тому «Богиня» має правильно розподіляти баланс сил, і вже потім думати про те, як досягати результату за подібних умов. Як можна судити з досвіду минулих топ-матчів за її участю, проблеми можуть виникнути в найбільш невідповідний момент.

Лаціо


Підопічні Мауріціо Саррі якраз і є тим переслідувачем, який може наздогнати «Аталанту» у разі власного успіху. Що можна відразу відзначити за враженнями від попередніх топ-матчів, у яких брав участь «Лаціо», так це те, що налаштувати своїх підопічних на окремий поєдинок досвідчений італійський наставник може без особливих проблем. Це «Верона» (1:4) і «Болонья» (1:3) можуть здатися для римлян непереборними опонентами, але коли йдеться про команди такого рівня, як «Інтер» (3:1) або «Рома» (3:2), то у Саррі завжди знайдуться потрібні аргументи.

Проти «Аталанти» «б'янкочелесті» точно не захочуть грати з позиції андердога, тому можна очікувати звичний атакуючий футбол імені Саррі, у якому гарантовано знайдеться місце великої кількості забитих м'ячів. Цим, власне, і славиться протистояння цих команд останніми роками. «Лаціо» у нинішньому сезоні є одним із найрезультативніших колективів країни, але при цьому й пропустив найбільше з лідируючої групи. Однак, не варто забувати, що й столичний колектив має зіграти ключовий матч Ліги Європи УЄФА проти французького «Марселя» вже наступного тижня, тому «орли» теж витрачатимуть сили з прицілом на майбутнє.

Орієнтовні склади


«Аталанта»: Муссо – Пеццелья, Ловато, де Роон – Дзаппакоста, Фройлер, Копмейнерс, Мехле – Пашаліч, Маліновський – Сапата.

«Лаціо»: Рейна – Марушич, Ачербі, Акпа-Акпро, Лаццарі – Мілінкович-Савич, Катальді, Луїс Альберто – Педро, Іммобіле, Андерсон.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що команди проведуть черговий результативний очний поєдинок у Бергамо, фаворитом на перемогу у якому стане колектив Мауріціо Саррі. Нашою ставкою буде позиція – Лаціо переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 3.50 за лінією Parimatch.

30 жовтня, субота

«Аталанта» – «Лаціо»
Бергамо. «Атлеті Адзуррі д'Італія». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
АТАЛАНТА – ЛАЦІО. ТЕКСТОВА ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ
Арбітр: Марко Гуїда (Торре-Аннунціата, Італія)
Прогноз Sport.ua – 2:3
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.