Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 26 жовтня 2021, 18:11
604
2

Остап МАРКЕВИЧ: «Взимку Маріуполю необхідне посилення»

Наставник «Маріуполя» – про матчі проти «Динамо»

| Оновлено 26 жовтня 2021, 18:11
604
2
Остап МАРКЕВИЧ: «Взимку Маріуполю необхідне посилення»
ФК Маріуполь. Остап Маркевич

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич поділився очікуваннями від двох матчів проти «Динамо» Київ – у Кубку України (27 жовтня) та в УПЛ (30 жовтня):

— Попереду два матчі з «Динамо»: у Кубку та чемпіонаті. Можливо, Ви на якійсь одній грі зробите акцент?
— Ми намагатимемося дати бій у двох іграх. Для цього ж і існує футбол – щоб грати до кінця у кожній грі. Ми гратимемо на перемогу у двох іграх.

— Можливо, в одному із матчів Ви проведете ротацію?
- У складі будуть зміни. Це природно та логічно. Грати через два дні наступний матч – важко. І, безумовно, ми цей фактор врахуємо та внесемо корективи у тактику на кожну гру та стратегію двох ігор. Будемо думати.

- «Динамо» звикло грати «першим номером», «Маріуполь» теж любить грати в атакуючий футбол. Можливо, з киянами гратимете оборони?
- Подивимося. Це будуть цікаві ігри.

— У світлі останніх невдалих ігор, який психологічний клімат у команді? Видно, що на тренуваннях хлопці сміються, посміхаються. І Ви як головний тренер бачите шляхи виходу з цієї невдалої смуги? Можливо, Ви вже спілкувалися із президентом чи віце-президентом клубу?
- Шлях один - це перемоги! По-друге, я справді спілкувався з керівництвом і ми дійшли такого пункту, що команді взимку необхідно буде посилення. Але до зими ми ще матимемо ігри, в яких ми повинні взяти максимум очок. І ми до цього прагнутимемо.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Meotida73
Прежде всего надо убрать горе- тренера как ты.И выгнать всю кротоферму.Это я как мариуполец тебе заявляю и так думает 100 процентов городских футбольных болельщиков.
Vbolivalnyk-Peter
— Попереду два матчі з «Динамо»: у Кубку та чемпіонаті. Можливо, Ви на якійсь одній грі зробите акцент?
— Ми намагатимемося дати бій у двох іграх. Для цього ж і існує Маріуполь – щоб грати до кінця у кожній грі проти Динамо та відбирати якомога більше очок у них. (Допомагати таким чином основній команді здобувати "Золото" чемпіонату та кубок)