Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 19 жовтня 2021, 14:06
4600
0

Чемпіон світу: «Джошуа зробив все, що міг в бою з Усиком»

Лоуренс Околі впевнений, що в реванші буде інша картина

| Оновлено 19 жовтня 2021, 14:06
4600
0
Чемпіон світу: «Джошуа зробив все, що міг в бою з Усиком»
Getty Images / Global Images Ukraine. Ентоні Джошуа і Олександр Усик

Чемпіон WBO у першій важкій вазі Лоуренс Околі (17-0, 14 КО) поділився думками про реванш між чемпіоном WBA, IBF, WBO і IBO у надважкій вазі Олександром Усиком (19-0, 13 КО) і екс-чемпіоном Ентоні Джошуа (24-2, 22 КО).
 
«Я розмовляв з Джошуа наступного дня після бою і пізніше, коли все трохи вляглося. Я не можу про все розповісти, але мені подобається його настрій. Звичайно, реваншу чекати ще кілька місяців, але все одно хочеться побачити таку енергію. Мені подобається те, що я чую. Я впевнений, що мені також сподобається те, що я незабаром побачу.
 
Джошуа бився проти бійця світового класу, одного з найталановитіших з цього покоління. Це не той випадок, коли ти щось робиш, і це відбувається. У рингу є інша людина, яка намагається тобі перешкодити і відправити тебе в нокаут. Є речі, які Джошуа може спробувати зробити, щоб змінити картину бою. Я думаю, він це зробить.
 
Що стосується виступу Ентоні, він зробив все, що міг, але цього виявилося недостатньо в той день. Потрібно просто визнати, що Усик прекрасний виступив у той вечір, і Джошуа необхідно попрацювати над певними нюансами, щоб перемогти цей стиль», - сказав Околі.

Відзначимо, що Усик переміг Джошуа одноголосним рішенням суддів, відібравши пояси WBA, WBO, IBF і IBO, якими володів британець.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.