Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 09 жовтня 2021, 16:22
3407
4

Мирон МАРКЕВИЧ: «Відсутність Зінченка і Маліновського — не катастрофа»

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку Фінляндія — Україна

| Оновлено 09 жовтня 2021, 16:22
3407
4
Мирон МАРКЕВИЧ: «Відсутність Зінченка і Маліновського — не катастрофа»
УАФ. Мирон Маркевич

Колишній головний тренер збірної України Мирон Маркевич поділився очікуваннями від поєдинку «синьо-жовтих» із Фінляндією у відборі на ЧС-2022.

«Я не можу стверджувати, що відсутність ключових півзахисників, Олександра Зінченка та Руслана Маліновського, буде мати катастрофічні наслідки для збірної України у поєдинку з фінами. Згоден, це серйозні втрати, але у нас вистачає кваліфікованих виконавців у середній зоні: Микола Шапаренко, Тарас Степаненко, Андрій Ярмоленко, Віктор Циганков. Їх буде, кому замінити. Я все ж зупинив би свій вибір на тактичній схемі 4-1-4-1.

При всій повазі до збірної Фінляндії, яка з кожним матчем додає, на мій погляд, рівень підготовки наших хлопців все ж трошки вищий. Ось чому, в першу чергу, дуже багато буде залежати від того, хто буде краще мотивований, хто буде прагнути стрибнути вище голови. Я дуже сподіваюся, що виконуючий обов'язки головного тренера збірної України Олександр Петраков — хороший психолог і знайде потрібні слова, щоб достукатися до підопічних. Що стосується результату матчу в Гельсінкі, то, впевнений, що наші хлопці, як мінімум, не програють, хоча дуже хочеться, щоб вони повернулися додому з перемогою», — вважає Маркевич.

Матч Фінляндія — Україна відбудеться в Гельсінкі у суботу, 9 жовтня. Стартовий свисток зустрічі пролунає о 19:00 за київським часом.

Оцініть матеріал
(27)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Микола
Единственный кто не включился в эту какофонию с Малиновским.
polesse2000
Р. Малиновского на последнем чемпионате вообще не было видно , не на поле он был но креативности никакой. Видимо произошел спад ему потом еще операцию сделали возможно поэтому креативности никакой . Плохо что это произошло именно на чемпионате. Как нас англичане хлопнули даже не заметили.
Mykola_nik
Пенсія... як і циган
WildeKater
На фоне отсутствия тренера это не так важно. Согласен.