Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 27 вересня 2021, 19:45
14471
2

Шахтар – Інтер. Міланці повертаються у Київ

Другий тур Ліги чемпіонів

| Оновлено 27 вересня 2021, 19:45
14471
2
Шахтар – Інтер. Міланці повертаються у Київ

28 вересня Шахтар проведе другий матч групового раунду Ліги чемпіонів. Цього разу гірники у Києві зіграють з Інтером (початок гри о 19:30). Міланська команда знайома українським вболівальникам ще по минулому сезону. Тоді Шахтар також опинився з Інтером в одній групі. Обидва матчі команди зіграли з рахунком 0:0. В підсумку Інтер зайняв останнє місце і завершив свої виступи в єврокубках.

Минулого разу у Києві ворота Шахтаря захищав Трубін і вперше не пропустив у Лізі чемпіонів. Зараз аналітики Parimatch впевнені, що тепер команди не розійдуться без голів і дають 58%, що ми побачимо як мінімум три забиті м’ячі.

До цієї гри футболісти Шахтаря підходять у гарному настрої. Напередодні у чемпіонаті вони здолали Верес 4:1. Хоча, рівненська команда після пропущеного м’яча змогла зрівняти рахунок. Так що репетиція перед єврокубками для гірників вийшла непоганою. А ось Інтер не зміг порадувати своїх вболівальників перемогою. Він зіграв внічию з Аталантою (2:2). До речі, один із м’ячів міланцям забив українець Маліновський.

Очікується, що у складі Інтера зможуть зіграти Відаль та Корреа, які відновилися після травм, але поки рано казати, чи готові вони виступати на тому ж рівні, що і до пошкоджень. Варто також додати, що стадіон не буде заповнений повністю. Через карантинні обмеження Шахтар зміг пустити у продаж лише половину квитків. Але, не сумніваємося, навіть 50% українських вболівальників зможуть забезпечити гірникам гідну підтримку на Олімпійському.

Інший матч групи Реал – Шериф розпочнеться о 22:00 28 вересня.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaKs777_pasiv_foreve
Шахтер, Шахтер, да, да, да!
Шахтер, Шахтер, ура, ура, ура!
Шахтер, Шахтер, у, у, у!
Шахтер, Шахтер, угу, угу, угу!
Вперед лучшие!
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил