Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 вересня 2021, 22:41
2206
0

СКРИПНИК: «Віталій Вернидуб смикнув задню поверхню, для Зорі це втрата»

Головний тренер «Зорі» прокоментував перемогу над «Дніпром-1»

| Оновлено 26 вересня 2021, 22:41
2206
0
СКРИПНИК: «Віталій Вернидуб смикнув задню поверхню, для Зорі це втрата»
Профутбол. Віктор Скрипник

Головний тренер «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував перемогу над «Дніпром-1» (4:0) у матчі 9-го туру УПЛ:

«Грали, хотіли виграти, ставили завдання виграти, тому що команди знаходяться вище нас. Ми в ролі наздоганяючих, розуміємо, що якщо ми хочемо займати те місце, яке хочемо – треба вигравати.

Сьогодні хороший характер був, дисципліновано зіграли, важливо, що на нуль. Ну і, звичайно, коли ти вже ведеш в рахунку – всі хочуть, всі біжать. Ми розуміли, що якісна команда проти нас. Ми на себе завжди дивимося і граємо в свою гру.

Віталій Вернидуб смикнув задню поверхню. Буде обстеження, звичайно, для нас це втрата, але у нас вистачає якісних гравців, щоб його замінити. Суддівство? Я коментую своїх футболістів, у нас претензій не було до суддів.

Чи перший м'яч був важливим? Звичайно, коли забиваєш, це краще, ніж коли пропускаєш. Хоча у нас таке буває часто, що ми пропускаємо, а потім починаємо героїчно відіграватися. Зараз повернулося в інший бік. Звичайно, ми раді, що забили. Розуміли, що реакція суперника буде. Налаштовувалися на це з перших хвилин. У Норвегії ми терпіли перший тайм, а другий – провалили. Зараз було по-іншому.

Ще багато ігор, ми тільки раді тій формі, в якій зараз знаходимося, але у нас трохи інший графік. У четвер до нас приїжджає один суперник хороший, вже дивимося. «Рому», звичайно, переглядаємо. Сьогодні у них гра проти «Лаціо», там будуть всі карти розкриті. Подивимося, будемо готуватися».

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.