Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 вересня 2021, 18:32
3792
5

Мирон МАРКЕВИЧ: «Динамо програло Шахтарю майже всі єдиноборства»

Спеціаліст – про матч за Суперкубок України

| Оновлено 23 вересня 2021, 18:32
3792
5
Мирон МАРКЕВИЧ: «Динамо програло Шахтарю майже всі єдиноборства»
ФК Динамо Київ

Екс-голова комітету національних збірних України, заслужений тренер країни Мирон Маркевич розповів, що допомогло «Шахтарю» відсвяткувати перемогу над «Динамо» (3:0) в матчі за Суперкубок України.

«Це була найкраща гра «Шахтаря» під керівництвом Роберто Де Дзербі. Перш за все, завдяки присутності на полі Тараса Степаненка «гірники» якісно зіграли у відборі. По-друге, «гірники» не витрачали дорогоцінний час на перепасування, намагаючись проводити швидкі, масовані атаки, до чого кияни виявилися не готовими.

«Шахтар» перевершив «Динамо» в мотивації, хоча саме цим славляться більше саме кияни. Особливо це було помітно в іграх з «Шахтарем». Підопічні Мірчі Луческу, на відміну від гірників, не досягли успіху в реалізації своїх гольових моментів. Хоча, використай шанси на початку гри, для киян все могло скластися інакше. Також динамівці неприємно здивували тим, що програли більшість єдиноборств. Тому їм треба серйозно попрацювати над усуненням помилок, оскільки вже незабаром їм належить грати з «Шахтарем», тільки вже в матчі чемпіонату УПЛ», - сказав Маркевич.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Андрій Єрмак прокоментував виліт збірної України з Євро-2024
Футбол | 26 червня 2024, 21:14 29
Андрій Єрмак прокоментував виліт збірної України з Євро-2024

Україна зіграла у суху нічию з Бельгією

Дюбуа звернувся до Усика після того, як українець відмовився від поясу IBF
Бокс | 27 червня 2024, 09:49 6
Дюбуа звернувся до Усика після того, як українець відмовився від поясу IBF

Даніель став новим чемпіоном світу за версією міжнародної боксерської федерації

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
cucumber
я много раз писал и еще раз повторю. проблема в самоуверенности игроков Динамо. Посмотрите как тот же Миколенко ведет себя с арбитром после нарушения с динамовской стороны. У парня уже такая звезда на голове как у Верки Сердючки. А Цыганков после того как чуть не оторвал ступню Матвиенко смотрит и не понимает как же так ему дали желтую а не Матвиенко. Какой то инопланетянин. Проблема Динамо в том, что кое кто стимулирует некоторых соперников играть не в полную силу, поэтому легко с крупным счетом обыгрывают их, а когда помощи нет, сразу проблемы. Медвежья услуга для Динамо, такое было и 10 лет назад и сейчас. Команда не может понять свою реальную силу, потому что закулисные игры не позволяют этому.
avk2307
Не было слышно ни Маркевича ни Сабо. Только первый успех Шахтера, так оба вылезли.
Да и комментарий так себе: я сидел со стороны фланга Додо и Де Пены в первом тайме, так Де Пена выиграл практически все единоборства.