Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 вересня 2021, 14:10
6643
40

Ось так би і в Норвегії. Зоря без проблем розібралася з Чорноморцем

Команда Віктора Скрипника забила три голи, здобувши впевнену перемогу

| Оновлено 20 вересня 2021, 14:10
6643
40
Ось так би і в Норвегії. Зоря без проблем розібралася з Чорноморцем
ФК Зоря

В нинішньому сезоні суперники по цьому матчу виступають поки явно нижче своїх можливостей. В усякому разі не так, як очікують від них вболівальники. Але якщо одеситів ще зрозуміти можна, адже тут створена, по суті, нова команда, то «Зоря» в попередніх іграх чемпіонату України і єврокубку заслужила велику порцію критики. Тож Віктору Скрипнику і його підопічним треба було обов'язково реабілітуватися.

І господарі поля почали це робити вже на другій хвилині. Гольова атака зародилася на лівому фланзі, де з м'ячем стрімко промчав Громов. Пішла передача до штрафного майданчика, Гладкий пропустив м'яч на Кабаєва і той сильним ударом зловив голкіпера «Чорноморця» на протиході.

До речі, незабаром Кабаєв ще двічі опинявся на хороших позиціях, звідки можна було знову вражати ціль. Спершу на 9-й хвилині він з середньої дистанції не влучив у дальній кут. А на 12-й хвилині після пасу від Фаворова справа, хавбек «Зорі» пробив низом з-за меж штрафного майданчика, проте Паламарчук цього разу зробив красивий сейв і відвів загрозу від своїх воріт.

У «Чорноморця» в першій половині тайму найактивнішим був Цітаішвілі. Саме він на 17-й хвилині створив два небезпечних моменти поспіль, але забити не зумів. Обидва рази тепер вже гравець національної збірної Грузії атакував зліва під гострим кутом поблизу воротарського майданчика. З першим ударом впорався Мацапура, а після відскоку Цітаішвілі пробив поруч з дальньою стійкою воріт.

Далі гра трохи заспокоїлася і на якийсь час команди наче забули про існування воріт. В цей період запам'яталися хіба що удари Фаворова на 24-й хвилині і Вантуха на 36-й, але вони були неточними і м'яч пролітав поруч зі штангою.

Втім перед перервою суперники пожвавилися і видали досить бойову кінцівку тайму. На 40-й хвилині Брагару підхопив м'яч поблизу центру поля, пробіг з ним до лінії штрафного майданчика «Зорі» і вирішив пробити в дальній кут. Удар вийшов сильним і майже точним, але м'яч влучив у штангу і вилетів за межі поля. А буквально через п'ять хвилин все той же Брагару привіз своїй команді пенальті. На куті штрафного майданчика він збив Кочергіна і арбітр матчу Євген Арановський вказав на одинадцятиметрову позначку. До м'яча підійшов Гладкий і пробив низом в лівий від себе кут. Паламарчук стрибнув туди ж, однак до м'яча не дістав.

Друга половина зустрічі вийшла не такою багатою на події. З найбільш небезпечних моментів можна виділити обвідний удар Цітаішвілі на 66-й хвилині, коли м'яч розминувся з дальньою штангою в лічених сантиметрах. А також удар низом Булеци з-за меж штрафного майданчика на 77-й хвилині - м'яч знову пролетів поруч зі штангою.

Але все ж на 88-й хвилині глядачі побачили ще один гол і він знову опинився в ворота гостей. Це Аллах'яр, який вийшов на заміну, зробив чудовий слаломний прохід до володінь Паламарчука, обіграв всіх, хто попадався на його шляху, в тому числі і воротаря, а потім завдав чудового удару в сітку воріт. На радощах іранець зірвав з себе футболку і отримав заслужену жовту картку, однак навряд чи це його засмутило.

«Зоря» здобула перемогу з великим рахунком і наздогнала в турнірній таблиці «Олександрію».

Українська Прем'єр-ліга. 8-й тур.

«Зоря» - «Чорноморець» - 3:0

Кабаєв (2), Гладкий (45+1, пенальті), Аллах'яр (88)

Фаворов (37), Кабаєв (56) - Михайленко (13), Авагімян (82)

«Зоря»: Мацапура, Фаворов, Імереков, Цвек, Хомченовський, Назарина, Громов (Луньов, 92), Кочергін, Булеца (Снурніцин, 92), Гладкий (Аллах'яр, 67), Кабаєв (Крістіан, 81).

«Чорноморець»: Паламарчук, Путря, Кадірі, Дубко, Вантух (Скорко, 71), Кравченко (Тлумак, 46), Михайленко (Вачіберадзе, 78), Цитаїшвілі, Авагімян, Брагару (Ісаєнко, 46), Ванат.

Арбітр: Євген Арановський (Київ)

Стадіон «Славутич-Арена» (Запоріжжя)

ЗОРЯ - ЧОРНОМОРЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

88’
ГОЛ ! М'яч забив Аллахяр (Зоря).
45’
ГОЛ ! З пенальті забив Олександр Гладкий (Зоря).
2’
ГОЛ ! М'яч забив Владислав Кабаєв (Зоря).
Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 40
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ua
ну-ну, сравнил Черноморец с чемпионом Норвегии, сразу видно специалиста
Віталій Ткачук
Перший раз в сезоні повністю подивився матч Чорноморця. Скажу так: вони не безнадійні. Намагалися грати на рівних, але клас Зорі вище. Потрібно не втрачати концентрацію впродовж всього матчу і тоді буде результат. Подивіться на на другий гол Зорі, - там секундне розслаблення захисника і маєш пенальті, яке Гладкий виконав погано, а Паламарчук ніби все бачив, але заціпенів.
k-maro
Эти мужики только с Черноморцем могут выиграть,об0срались в Европе знатно !!!
rosti79
это же чемпион Норвегии был
Михаил Степанов
сравнили хрен с пальцем...
alekos59
Главное чтобы эти ч@пушилы опять не пролезли в еврокубки.
Andrii_MKh
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Metall86Kh
Они все клали на еврокубки, им все равно на рейтинг и ТД, Заре, Ворскле, Колосу уже который год подряд не могут один раунд квалификации пройти кому попала летят!!!
nivava
І навіщо нам та Європа, шо Шахта, шо Динамо, шо Зоря "впевнено" перемагають в УПЛ.
Ось вони наші ГРАНДИ....
Маємо, те, що маємо.
axylinam
Это будет самый позорный сезон в истории Черноморца, особенно учитывая эти гнилые обстоятельства, связанные с трансформацией в примитивный фарм клуб
OVS
Це як 10-класник хуліган відхватив від 8-класника боксера,а потім пішов і надавав копняків першачку !
Bibenco
Черноморец пока слабый, поэтому не показатель
Primovocatus
Стереотипы из 20-го века.
Йенсен, Аякс,
Свендсен, Мольде,
Айер, Селтик,
Берге, Шеффилд,
Эдегор, Реал Сосьедад,
Эрлинг Холанд – машина по производству голов, Боруссия Д.,...
А Черноморец против Зари - как школьники.
roman75zpr
Заря над Чёрным морем смотрится симпатично...
Алексей Голяченко
Так бы в Норвегии
kaka
Диноморец уверенно идет ко дну
cucumber
обратите внимание на то, как вратарь ЧО отбивал пенальти. Угадал угол, а потом руки убирал! Это просто умора!
Chicot
Опять роги позорят Одессу..спасибо красномордому
cucumber
Похоже тоже на слив, Черноморец вообще без желания играл, пенальти вратарь не хотел отбивать.