Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1966
1

Юрій ВІРТ: «До вилучення ми взагалі не поступалися дніпровській команді»

Головний тренер «Вереса» поділився думкою про матч з «Дніпром-1»

Юрій ВІРТ: «До вилучення ми взагалі не поступалися дніпровській команді»
Футбол 1/2/3. Юрій Вірт

Головний тренер рівненського «Вересу» Юрій Вірт прокоментував поразку в матчі з «Дніпром-1» (0:1).

«Важко коментувати. Є поразка, але я подякував команді за гру. Можемо поділити матч на два періоди: до вилучення і після. До вилучення ми взагалі не поступалися дніпровській команді. Навіть не можу сказати, що в «Дніпра-1» були реальні гольові моменти. Так, були удари з середньої та далекої відстані. В нас були швидкі атаки, які могли реалізувати. Але сталося вилучення. Думаю, такий досвідчений футболіст, як Михайло Сергійчук, має думати, що робить на полі. І був вже тиск «Дніпра-1» та помилка нашого опорного хава призвела до голу. Потім намагалися врятувати гру, але важко було це зробити вдесятьох. У суперника було вже багато моментів, могли забити і другий, і третій гол. Але грою я задоволений. Гадаю, футбол сподобався глядачам, які переживали за свою команду та за нас. Якщо будемо й далі так працювати та грати, будуть перемоги та набрані очки. Футболісти заслужили похвалу. Могли реально тут сьогодні набрати очки. Але не вийшло, і, дай Боже, вийде у наступних матчах.

В нашій команді я не буду виокремлювати когось. Ми спокійно розберемо гру. Думаю, всі зіграли сконцентровано. Мені подобалася гра у захисті, перехід швидкий середини поля. У суперника є хороші флангові гравці, є Артем Довбик. Ми приділяли йому увагу, він фактурний, добре чіпляється за м’яч, дає гостроту, агресію. На превеликий жаль, зазнав травми Назаренко. Бажаємо йому швидкого одужання. Уся команда «Дніпра-1» демонструє добру гру та результат. Ми готувалися серйозно. Важко розраховувати, що вдасться тут зіграти 0:0. Щоб здобувати на виїзді очки, все-таки потрібно забивати. У нас були моменти, на жаль, не використали. Якби забили першими, думаю, був би іншим результат.

Не можна сказати, що Сергійчук – антигерой. Так, він припустився помилки. Але до цього моменту по грі до нього претензій немає. Просто цей момент зробив його антигероєм. Ми не встигли його замінити. Вже готували заміну, і буквально хвилини не вистачило. Таке буває у футболі».

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна може втратити вплив в УЄФА. До чого тут Павелко? Розкрито причину
Футбол | 26 квітня 2024, 20:55 5
Україна може втратити вплив в УЄФА. До чого тут Павелко? Розкрито причину

В УАФ вирішили відкликати місце України у виконавчому комітеті УЄФА

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa_che
Верес может занять в этом чемпионате 10 место, как для дебютанта, неплохой результат. За первую шестерку бороться еще рано.