Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 вересня 2021, 23:38
13991
41

VAR втручався доречно. Динамо в Харкові обіграло Металіст 1925

Підопічні Мірчі Луческу продовжують утримувати лідерство в турнірній таблиці

| Оновлено 11 вересня 2021, 23:38
13991
41
VAR втручався доречно. Динамо в Харкові обіграло Металіст 1925
ФК Динамо Київ

Харківські вболівальники нарешті дочекалися приїзду чемпіона України на ОСК «Металіст». Щоправда, протистояла київському «Динамо» в сьомому турі Прем'єр-ліги не та легендарна команда, повернення якої має відбутися вже в наступному сезоні, а клуб з приставкою-1925. 
   
Команда Валерія Кривенцова була максимально мотивована дати бій фавориту, і підтвердила слова, сказані до матчу, на ділі. У першому таймі «Динамо» домінувало на футбольному полі і, здавалося б, повинно було відкривати рахунок в поєдинку. Однак в одних моментах гравцям столичного клубу не вистачало точності, в інших же здорово грав досвідчений голкіпер харків'ян Денис Сидоренко. 

На 35-й хвилині «динамівцям» все-таки вдалося змусити Сидоренка капітулювати: після подачі з кутового з правого флангу Кендзьора головою пробив у поперечину, після чого Сирота допоміг йому блокуванням голкіпера добити м'яч в сітку. Але головний арбітр Максим Козиряцький завдяки VAR не зарахував взяття воріт.

Фото Михайла Шаповалова

На перерву команди пішли з нудними нулями на табло. Судячи з усього, Мірча Луческу в роздягальні використав 15 хвилин кращим чином, ніж його візаві, інакше як можна пояснити гол Циганкова в дебюті другого тайму? Перспективний білорус Ілля Шкурін записав на свій рахунок черговий асист, зумівши грудьми вдало перевести подачу з лівого флангу від Де Пени на Віктора, який розстріляв ворота. 

Повівши в рахунку, гості не зменшили обертів і вже через п'ять хвилин забили другий гол. Цього разу Сидоренка засмутив його тезка Гармаш, який замкнув подачу від Де Пени на ближній штанзі. Однак виникло питання, чи не був киянин в офсайді. Арбітр VAR і Козиряцький довго радилися, чи варто зараховувати взяття воріт. Переговори затяглися на п'ять хвилин, після закінчення яких головний рефері, подивившись повтор особисто, вказав на центр поля – 0:2.

Фото Михайла Шаповалова

«Металіст 1925» на цьому де-факто втратив шанси зачепитися за очки і надалі грав за свій престиж, а гравці «Динамо», які думками вже були в лігочемпіонівському матчі з «Бенфікою», мали ще безліч можливостей доводити рахунок до розгромного. Але чергового футбольного «фільму для дорослих» за участю підопічних Луческу не вийшло, хоча навряд чи можна сказати, що вони грали гірше, ніж в поєдинках перед міжнародною паузою. 
 
«Динамо», взявши чергові три очки, продовжує займати перше місце в турнірній таблиці Прем'єр-ліги, випереджаючи «Шахтар» тепер уже на 6 очок. «Гірники» свій поєдинок 7-го туру чемпіонату проведуть вже через півгодини проти «Дніпра-1», де на них чекає дуже непросте випробування.

Українська Прем'єр-ліга. 7-й тур.

«Металіст 1925» – «Динамо» Київ - 0:2

Циганков, 47, Гармаш, 52

Ченбай, 16, Марлісон, 32 – Забарний, 45+1, Супряга, 79

«Металіст 1925»: Сидоренко – Ченбай, Ткачук, Шершень, Єрмаков – Габелок – Ременюк (Батюшин, 82), Голодюк (Фабіньо, 74), Криськів, Савін (Протасов, 74) – Марлісон (Зубков, 73).

«Динамо» Київ: Бойко – Миколенко, Сирота, Забарний, Кендзьора – Андрієвський (Шепелєв, 68), Сидорчук – Де Пена (Вербич, 68), Лєднєв (Гармаш, 46), Циганков (Караваєв, 77) – Шкурін (Супряга, 77).

Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя).

Стадіон: ОСК «Металіст» (Харків).

Удари (у площину): 5 (2) – 21 (9)
Кутові: 1 – 7
Оффсайди: 1 – 5.

МЕТАЛІСТ 1925-ДИНАМО КИЇВ.ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 26°C

Події матчу

52’
ГОЛ ! М'яч забив Денис Гармаш (Динамо Київ).
47’
ГОЛ ! М'яч забив Віктор Циганков (Динамо Київ).
Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СУДАКОВ: «Не було б виконавців, як Мудрик і Циганков – не віддав би асисти»
Футбол | 29 березня 2024, 03:49 3
СУДАКОВ: «Не було б виконавців, як Мудрик і Циганков – не віддав би асисти»

Георгій прокоментував перемогу збірної України над Ісландією (2:1)

The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 14:11 24
The Guardian: Україна може вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Лідерами «жовто-синіх» британці вважають Мудрика та Судакова

Коментарі 41
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sahka1981
В послематчевой студии на ахметовском канале Головкой просил ведущего показать эпизод с грубым фолом бразильца в первом тайме, но линия партия была чётко выдержена, этот эпизод в обзор не попал естественно...
zzg77
Судейство хуже чем в любительском футболе. Кто их учил, как так можно вообще судить!!! Это какой-то позор!!!
Funny___Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Istm
Супрязі дали 20 хвилин. За комфортного результату. Кілька разів зустрічаючись з м'ячем одразу гатив у суперника, ще інколи просто його не було там, куди б могла йти передача.
Що казати, коли від Гармаша, Шепелєва користі більше.
zelia73
что-то вар не смотрел на красную карточку---а три раза искали причину не защитить голы дк---с победой любимая команда
avk2307
Динамо с Победой!!!
Болеем за Днепр!!!
sahka1981
Молодцы, заслуженно, с победой! Без Буяльского, Шапаренка. В первом тайме очень странно что вар не смотрели когда бразильцу красную должны были давать.
elPadrino
вот как раз тот случай,когда говорят-на классе
Miroslav1981
Шкурин неплохо выводил на удар наших атакующих. С пасом в касание в конце матча провели идеальную атаку, жаль не зашло.. Гармаш усилил канеш.. всех с победой
maxlove
Всіх з перемогою!!!
Yura 877
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алексей Голяченко
С победой родной клуб. Теперь ждём еврокубки
Voxa Hvedyk
Судейство явно было не нависоте!!!
Александр Пышненко
Тот Металлист... этот Металлист... Такое ощущение, что в Харькове никак не очухаются от того, что того Металлиста уже никогда не будет. Дважды в одну реку не войдешь. Тот Металлист с ее кричалкою Путин-ху...ло" сдали маленькому петушилу на растерзание. Выбирайте побольше кернасов и вас и этих заберут. Удачи, болезные!
Fangold
Так довго ніхто вар не дивиться, і навчиться малювати офсайдну лінію швидко
Вадим Максимов
Новичка лиги победили. Но главный матч впереди. Лучше, покажите свои силы в матче с бенификой, ждем только положительного результата.
D.Bykoff
Ну что, уважаемые коллеги, снова гугнявую кипрскую помойку тянут за длинные ослиные уши, бхвахахахаха! Без шуб это сборище кривоногих макак победить не в состоянии!
lenares85
а где украинская ракета Тымчик ?
Olesya Lopunova
Со стадиона только что .. Ощущение,что игроки Динамо были в большинстве... Хорошее движение мяча , открывались здорово...По игре счёт должен быть 1-5.. Людей собралось прилично более 16 тысяч.. Но очень вяло..Не тот это Металлист...Но уже скоро будет тот играть в УПл...и будет громко
cucumber
Болельщики Динамо на этом сайте очевидно не обьективны! Виталий Миколенко - мужик! У него есть смелость признать очевидный факт. Что Динамо повезло вчера! Могли и проиграть даже!