Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 вересня 2021, 16:18
9248
62

Металіст 1925 – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Між молотом та ковадлом

| Оновлено 11 вересня 2021, 16:18
9248
62
Металіст 1925 – Динамо. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо Київ

Виїзд до Харкова стане для киян, як це прийнято говорити, останньою репетицією напередодні старту в Лізі Чемпіонів. Не позаздриш тренерському штабу «Динамо», адже команда тільки-тільки зібралася після матчів збірних - куди вже тут до відточування ігрових зв'язків. Немов між молотом і ковадлом перебуває нині «Динамо»! А ось «Металіст 1925», навпаки, витратив два тижні на спокійний тренувальний процес, розбавивши його спарингом з «Ворсклою».

Динамо

Непоганою підмогою для киян став календар УПЛ, адже майбутній гостьовий поєдинок буде у «Динамо» першим за цілий місяць! Як пам'ятаємо, формально виїзна зустріч з «Інгульцем» відбулася також у Києві. І якраз в ній колектив Мірчі Луческу допустив поки що єдину в сезоні осічку (1:1). У трьох інших матчах перемоги вразили: загальна різниця м'ячів 13:0!

Гучні 7:0 з «Колосом» і зовсім спричинили за собою відставку тренерського штабу суперників, а у самого «Динамо» особливо позитивні емоції доставили дублі Карлоса Де Пени та Віктора Циганкова. Ось тільки з розташування збірної з пошкодженням повернувся один з авторів голів у ворота ковалівців і кращий бомбардир УПЛ Віталій Буяльський. Під питанням участь у суботній грі і Владислава Кулача, що знаходиться в клубному лазареті. Крім того, форвард киян Ерік Рамірес, можливо, підхопив коронавірус.

З особливими спогадами від матчів за збірну України повернулися з розташування головної команди країни Олександр Сирота, який дебютував у ній, а також Микола Шапаренко, котрий став кращим гравцем поєдинку з Францією (1:1) і Олександр Тимчик, який отримав приз як кращий гравець національної команди матчу проти Чехії (1:1). Взагалі, представництво «Динамо» під час останнього скликання збірної України було традиційно великим - 10 виконавців! Згаданий Шапаренко не зможе допомогти своїм партнерам у Харкові через перебір жовтих карток.

🎯 Телеграм-каналBetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Металіст 1925

Пауза харківській команді напевно була як ковток повітря, адже «Металіст 1925» програв три поспіль матчі. Остання поразка «Дніпру-1» (1:2) була особливо сумною, адже колектив Валерія Кривенцова вів у рахунку, пропустивши спочатку з пенальті, а вже в компенсований час - після штрафного. По обох голах у тренера напевно були питання до Максима Коваленка - 19-річний воротар отримав шанс дебютувати у Прем'єр-лізі, але в ключових епізодах відіграв явно не кращим чином.

Зате ще один дебютант основного складу Марлісон і забив гол, і отримав визнання уболівальників, ставши кращим гравцем матчу. «Обміняв би свій гол на перемогу команди, якби це було можливо», - сказав після поєдинку бразильський легіонер, засмучений через втрачені очки. А ось Дмитро Криськів, який відзначився в першому турі УПЛ, напередодні забив два голи і за збірну України U-21. Ці результативні удари за «молодіжку» подарували подвійно приємні емоції, адже українська команда у відборі до Євро-2023 переграла Сербію (1:0) і Вірменію (2:1).

Статистика зустрічей

Дебютант Прем'єр-ліги чотири рази стартував у розіграшах Кубку України, і тільки там могли перетинатися шляхи опонентів. Однак, і жеребкування, і ранні вильоти з турніру харків'ян залишили «Металіст 1925» без зустрічей з «Динамо». Майбутній матч стане для команд першим в історії протистоянням.

Коментар

Основний воротар «Металіста 1925» Денис Сидоренко, який пропустив гру минулого туру за рішенням тренера, поділився очікуваннями від майбутнього матчу: «Проти «Динамо» ще не грав. Це гранд нашого футболу і хочеться проявити свої найкращі якості в протистоянні з чинним чемпіоном. У киян ряд кваліфікованих футболістів у всіх лініях, але не можу сказати, що вже до гри ми капітулювали. Хоч ми і дебютанти УПЛ, розраховуємо на позитивний результат».

Орієнтовні склади:

«Металіст 1925»: Сидоренко, Єрмаков, Ткачук, Шершень, Западня, Габелок, Протасов, Криськів, Голодюк, Батюшин, Марлісон.

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Забарний, Шабанов, Кендзьора, Сидорчук, Шепелєв, Де Пена, Циганков, Рамірес, Шкурін.

Прогноз на протистояння

У кожному, навіть програному матчі УПЛ, харків'яни давали бій своїм опонентам. Але змагатися з чемпіоном, який ще й перебуває у відмінному стані, «Металісту 1925», напевно, ще зарано. Спрогнозуємо, що без напруженої боротьби також не обійдеться, але перемога залишиться за київською командою.

11 вересня, субота

«Металіст 1925» – «Динамо»
Харків. Стадіон ОСК «Металіст». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МЕТАЛІСТ 1925 — ДИНАМО. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua — 1:3
Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Відомо, за скільки Перес готовий продати Луніна після його гри на Євро
Футбол | 23 червня 2024, 07:33 1
Відомо, за скільки Перес готовий продати Луніна після його гри на Євро

Українцем цікавиться «Атлетіко»

10 найкращих воротарів світового футболу за всю історію
Футбол | 23 червня 2024, 20:11 2
10 найкращих воротарів світового футболу за всю історію

Герої останнього рубежу у грі № 1 настільки ж важливі, як і ті, хто забиває у ворота суперників…

Коментарі 62
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
fifadinamo
Якби тренером був Блохін то було би 12-0 вже в першому таймі, а так класично без напряга 3-4 вкатають та й хватить.
Як це недоклюб заліз в вишку так і пробкою вилетить. Грошей хватило на 2 тури, усьо кіоск зачиняється, кукумберу вже не наливають... Максік хотів за металіст повболівати а тут знов Сасуоло... Агробізнес твій потолок
fifadinamo
Тю, та тож чемпіон України, володар кубка і суперкубка України - Динамо Київ. Команда яка перечпокала все в срср і на пострадянському просторі. Команда від одної назви якої лаптємордорян охоплює параліч і невгамовний жах, як роскосмос від Маска. Команда з величезним українським серцем, яку люблять і поважають в усьому світі. Команда яка зростила три володарі Золотого мяча. Команда володар трьох європейських кубків. Команда володар всіх трьох українських трофеїв 2020
Динамо Київ - біло синій самий сильний з любовю з України
Primovocatus
0:4, как положено.
Funny___Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nomad
Словно между молотом и наковальней пребывает ныне «Динамо»! А вот «Металлист 1925»,
как после курорта.)
Какие новые связи нужны чемпиону против такой команды? Тут на одной левой должны брать свои 3 балла.
Funny___Cat
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Primovocatus
Если на 1925 мало ходят, то на Динамо то придут. Ведь Металлист-Я на выезде в Краматорске. Придут, и увидят очередные М - ДК 0:4 от Луческу.)
Ярослав Мирошниченко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
KyianeDno
Болею за Металлист-Я (как его тут назвали...) но сегодня желаю победы 1925!!!!
Хуакин Гусман Лоэра
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
PerezdeCuellar
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Олексій Коваль
2:1
cucumber
куда там Бойко против Марлисона тягаться? Еще и Буяльского не будет. Динамо - сегодня андердог.
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
cucumber
Без Буяльского Динамо проиграет, это же очевидно