Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 вересня 2021, 15:05
2167
3

Минай – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

З рівноцінними амбіціями на перемогу

| Оновлено 12 вересня 2021, 15:05
2167
3
Минай – Чорноморець. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Минай

Незважаючи на статус поточних аутсайдерів сезону, обидві команди вже встигли «пошуміти» в УПЛ, і в очному протистоянні суперники напевно будуть задоволені виключно перемогами.

Чорноморець

У своєму попередньому матчі чемпіонату одесити двічі вели в рахунку з «Олександрією», в результаті пропустивши обидва голи після ударів здалеку і зігравши внічию (2:2). На особливу увагу заслужив 19-річний Владислав Ванат, який вийшов на заміну і забив свій дебютний в Прем'єр-лізі гол. Останній виїзний матч підопічні Юрія Мороза взагалі виграли, ще й тричі забивши в Маріуполі (3:2). В обох поєдинках відзначився Артур Авагімян - один з небагатьох футболістів, що продовжує грати в основному складі «Чорноморця» з минулого сезону.

Минай

Так, закарпатці зберегли місце в еліті волею долі, але команда вже встигла довести свою спроможність. Перемога над «Олександрією», відібрані очки у «Зорі», а в минулому турі - і нічия з «Шахтарем». Таким послужним списком можуть похвалитися далеко не всі, погодьтеся? Нехай донеччани більшу частину матчу грали в меншості - це анітрохи не применшує заслуг Рустама Ахмедзаде, який «розписався» у воротах «гірників» ударом головою.

Ось тільки в найближчих матчах Ахмедзаде не зіграє, оскільки нападник отримав травму в іграх за збірну Азербайджану. Найближчий поєдинок через дискваліфікацію після вилучення з «гірниками» пропустить і Ельдар Кулієв. Так само як і «моряк» Богдан Білошевський, вилучений у матчі з тим же «Шахтарем».

Статистика зустрічей

Шляхи опонентів перетиналися в пам'ятному для «Миная» сезоні 2019/20, коли закарпатці виграли Першу лігу. «Чорноморець» тоді, незважаючи на підсумкове десяте місце, лише мінімально програв на «Минай-Арені» (0:1) і відібрав очки в Одесі (1:1). Обидва рази «Минай», до слова, забивав з пенальті. І в рамках Прем'єр-ліги, і в Ужгороді команди зіграють вперше в історії.

Коментар

Двотижневу паузу «Минай» заповнив спарингами з угорськими командами, де лік своїм голам за закарпатців відкрив Євген Селезньов. А ось в УПЛ в нинішньому сезоні Євген ще не забивав. Зате саме «Чорноморцю» форвард забив свій ювілейний сотий гол шість років тому. «Для мене важливо те, як Селезньов працює на тренуваннях, як він викладається в процесі занять. У будь-якому випадку, забитий гол, неважливо де - в товариському матчі або в офіційному, - завжди надає віру в свої сили, в те, що гравець знаходиться на правильному шляху і працює в потрібному напрямку», - зазначив перед матчем Василь Кобін.

Орієнтовні склади:

«Минай»: Кучер, Лиховідько, Векляк, Горін, Гончар, Синьогуб, Коваленко, Петрусенко, Месхі, Білоног, Селезньов.

«Чорноморець»: Кучерук, Дубко, Михайленко, Путря, Кузик, Тлумак, Кравченко, Авагімян, Брагару, Ісаєнко, Бугай.

Прогноз на протистояння

У подібних матчах ключову роль зазвичай грає фактор домашнього поля, тим більше, коли мова йде про тисячокілометровий вояж. Припустимо, що бій на «Авангарді» вийде максимально напруженим і все вирішать якісь мікро-епізоди. Перемога ж залишиться за «Минаєм» з коефіцієнтом 2.43 по лінії Favbet.

12 вересня, неділя

«Минай» – «Чорноморець»
Ужгород. Стадіон «Авангард». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
МИНАЙ – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олексій Деревинський (Київ)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ingvar8888
Хитра лисиця приймає Чорне море!
2-2 якось так напевно...
🦊 ⚽ 🦊
🇺🇦 ⚽ 🇺🇦
💙 ⚽ 💛
Primovocatus
Вот это будет битва гладиаторов! А с кем же ещё очки брать.
Nomad
Хоть бы дали Селезнёву забить пенальти.