Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 04 вересня 2021, 20:12
858
1

Андрій ПОЛУНІН: «Збірній України нікуди відступати»

Спеціаліст чекає цікавого та напруженого поєдинку «синьо-жовтих» із Францією

| Оновлено 04 вересня 2021, 20:12
858
1
Андрій ПОЛУНІН: «Збірній України нікуди відступати»
УАФ

Екс-гравець збірної України Андрій Полунін поділився очікуваннями від поєдинку відбору на ЧС-2022 Україна — Франція.

«Несподівана домашня нічия французів з Боснією і Герцеговиною (1:1) змусить їх з максимальною відповідальністю підійти до сьогоднішнього протистояння в Києві. Адже, у разі чергової втрати очок, лідируючі позиції в групі чемпіонів світу сильно похитнуться.

Однак і нашим хлопцям вже нікуди відступати, тому сьогодні ввечері на нас чекає цікавий і напружений бій. Звичайно, французам буде не вистачати зіркового Кіліана Mбаппе, але ж і господарям не зможе допомогти Олександр Зінченко, системоутворююча роль якого в збірній дуже важлива. Подивимося, хто за їхньої відсутності візьме на себе роль лідера.

Не думаю, що сьогодні буде забито багато голів, суперники, насамперед, подбають про надійність тилів. Кожна зі збірних буде намагатися використовувати свої козирі: французи — високу індивідуальну майстерність, українці — компактність на підступах до свого штрафного майданчика, блискавичні контрвипади. Така тактика вже приносила нашим дивіденди у битвах із французами.

До стартового свистка я завжди оцінюю шанси суперників як 50 на 50. Так, французи — чемпіони світу, але вони такі самі люди, з їх сильними сторонами і уразливими місцями. Тому нашій збірній необхідно сьогодні не тільки продемонструвати свої кращі якості, але і постаратися скористатися слабкістю в рядах опонентів. Тільки тоді, за підтримки уболівальників, можна сподіватися на позитивний результат», — вважає Полунін.

Матч Україна — Франція відбудеться в Києві на НСК «Олімпійський» в суботу, 4 вересня, о 21:45 за київським часом.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владислав Ткаченко
Панфиловцы ?)