Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 серпня 2021, 18:47
2017
4

Зоря – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

«Буксуючі» проти стабільних

| Оновлено 29 серпня 2021, 18:47
2017
4
Зоря – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

З «пробуксовкою» увійшла в новий сезон «Зоря», розгубивши чимало очок в Прем'єр-лізі і «знизивши» рівень свого європейського турніру. А ось «Ворскла», навпаки, розлучившись з Лігою Конференцій, в чемпіонаті дуже стабільна і перебуває в лідируючій групі.

Ворскла

Втім, якщо об'єктивно, суперники по УПЛ у полтавчан поки що були простішими. Так, в минулому турі «Ворскла» переграла вдома новачка еліти - «Металіст 1925» (2:0). І без бою тут не обійшлося! На початку другого тайму за рахунку 1:0 гості мали прекрасний шанс зрівняти рахунок, коли м'яч у штрафному майданчику господарів влучив у руку Артему Челядіну. Але удар Юрія Батюшина з «точки» ногами ефектно відбив Дмитро Різник. Що й казати, голкіпер довів справедливість виклику в національну збірну і напевно ще більше посилив інтерес з боку «Шахтаря». На цьому тижні полтавський клуб підписав контракт з люксембуржським півзахисником Венсаном Тіллем, який є братом хавбека Олів'є Тілля, котрий виступає за «Ворсклу».

Зоря

У луганській команді напередодні візиту «Ворскли» основні розмови були, безперечно, про жереб Ліги Конференцій. Так, доведеться скоріше забути невдачі з «Рапідом» і перемикатися на баталії нового для Європи турніру. Тим більше, суперники уготовані «Зорі» також дуже цікаві - особливо «Рома» Жозе Моуріньо, який п'ять років тому вже протистояв луганчанам на посаді керманича «Манчестера Юнайтед».

І все ж, поки що доречно зосередитися на чемпіонаті, де нестача очок на фініші може залишити взагалі без єврокубків. Перемога в Маріуполі (4:3) в рамках попереднього туру дісталася команді багато в чому завдяки потужному старту, адже зберегти концентрацію на весь матч у «Зорі» не вийшло. Можливо, позначилася і травма Микити Шевченка - голкіпер не дограв той поєдинок, як і зустріч з «Рапідом» у минулий четвер. З позитивних моментів відзначаємо м'ячі Шахаба, який нарешті перервав «гольове мовчання». Хоча, у іранського форварда в ході матчів зазвичай стільки моментів, що однозначну оцінку ефективності його дій дати не так вже й просто.

Коментар

«Сподіваюся, що та злість, яка залишилася після гри з «Рапідом», допоможе нам швидше відновитися і домогтися позитивного результату в неділю», - сказав про майбутній матч Віктор Скрипник.

Статистика зустрічей

В історії взаємин суперників спостерігається абсолютна рівність: по 10 перемог і 12 нічиїх. На боці «Зорі» хіба що різниця забитих і пропущених - 37:34. А ось в минулому сезоні луганчани «Ворсклу» не обігравали - 0:0 в Запоріжжі та 2:4 в Полтаві. Правда, автор хет-трику в тому поєдинку Владислав Кулач вже виступає за «Динамо».

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Мацапура, Хомченовський, Цвек, Вернидуб, Жуніньо, Громов, Назарина, Булеца, Кочергін, Гладкий, Шахаб.

«Ворскла»: Різник, Пердута, Тамм, Чеснаков, Бондаренко, Скляр, Тілль, Челядін, Якубу, Кане, Степанюк.

Прогноз на протистояння

Незважаючи на турнірне становище і явні шорсткості в грі, все-таки «Зоря» виглядає фаворитом недільного матчу. Зробимо прогноз, що виліт колективу Віктора Скрипника з Ліги Європи тільки мобілізує луганчан, які почнуть показувати більш стабільні результати. Нашою ставкою буде перемога «Зорі» з коефіцієнтом 2.14 по лінії Vbet.

29 серпня, неділя

«Зоря» – «Ворскла»
Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН
Арбітр: Микола Балакін (Київська обл.)
ЗОРЯ – ВОРСКЛА. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 12:41 9
Ракіцький може залишити Шахтар і перейти в клуб-аутсайдер УПЛ

Досвідченим центральним захисником цікавиться «Металіст 1925»

Названа умова, за якої Челсі продасть Мудрика влітку
Футбол | 25 квітня 2024, 19:47 4
Названа умова, за якої Челсі продасть Мудрика влітку

Український вінгер покине лондонський клуб, якщо поступить солідна пропозиція

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nomad
Прогноз такой, что Полтаве надо выигрывать, если хотят медалек. Если они есть в УПЛ.