Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 серпня 2021, 14:40
2943
7

Десна – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Гра проти «Динамо» була невдалою випадковістю або ж є проблеми?

| Оновлено 29 серпня 2021, 14:40
2943
7
Десна – Верес. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Десна

У неділю, 29 серпня, у Чернігові на стадіоні ім. Ю. Гагаріна відбудеться матч шостого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють чернігівська «Десна» та рівненський «Верес». Стартовий свисток харківського рефері Дмитра Панчишина пролунає о 14:00 за київським часом.

Десна

За підсумками попереднього туру підопічні Олександра Рябоконя втратили унікальний статус колективу, який до цього не знав утрат очок на внутрішній арені в новому сезоні. Стартовий ривок «сіверян» удалося зупинити виключно чинному чемпіону країни, київському «Динамо», причому ця поразка (0:4) досить сильно вдарила по моральному настрою команди з Чернігова.

«Десна» досить довгий час зберігала за собою статус однієї з кращих оборон нового сезону УПЛ, однак результат гри на полі стадіону ім. В. Лобановського підкоригував її статистику далеко не в кращу сторону. Утім, за лише однією провальною грою проти дійсно сильного суперника не варто судити про те, що команда Рябоконя досягла якоїсь межі в своєму поточному прогресі. Так чи інакше, але матч проти столичного клубу був першим максимально серйозним випробуванням для цього колективу в літньому сезоні.

Верес

Що ж стосується колективу Юрія Вірта, то у Луцьку проти закарпатського «Миная» в минулому турі зіграв рівно так, як ми і передбачали тижнем раніше – скромна, але від цього не менш важлива, перша перемога після повернення в «еліту» була здобута за мінімальної переваги (1:0) над суперниками. «Червоно-чорні» і в попередніх матчах показували, що є доволі непоступливим опонентом, але їм чогось постійно не вистачало. Але тепер, коли «Верес» відчув смак успіху, суперникам доведеться протистояти ще й підбадьорюючому психологічному шлейфу від досягнутого рівнянам успіху.

Єдине, що серйозно турбує в грі «червоно-чорних», так це непорушність тактики максимально простого футболу в їхньому виконанні, чого виявилося цілком достатньо для того, щоб забезпечити відставку Анатолія Безсмертного, однак навряд чи вистачить для протистояння «Десні», та ще й на її полі. Проти київського «Динамо», до речі, такий підхід не дав за загальним рахунком нічого – ті ж 0:4, як і для суперників за майбутньою грою.

До слова, у майбутньому матчі Юрій Вірт буде змушений обходитися без Віталія Дахновського, якому вже постфактум дали два матчі дискваліфікації за грубий фол наприкінці попередньої гри проти «Минаю».

Історія зустрічей

Футбольні шляхи «Десни» і «Вереса» раніше перетиналися цілих 14 разів у межах різних змагань. Спостерігається рівність між командами в плані здобутих результатів – 5 перемог чернігівчан проти шести успіхів рівнян, за трьох нічиїх. Останній раз суперники грали в товариському матчі цього літа – гра завершилася перемогою «Десни» з рахунком 2:0. За «сіверян» забивали Андрій Тотовицький і Тарас Завійський.

Феміда

Поєдинок було довірено провести харківському рефері Дмитру Панчишину, на рахунку якого раніше було тільки три матчі УПЛ. Один із них – у новому сезоні, і навіть за участю одного з клубів з майбутньої гри. «Верес» відібрав очки у ковалівського «Колосу» (0:0). Із «Десною» цей рефері ще не перетинався.

Орієнтовні склади

«Десна»: Литовка – Масалов, Сафронов, Цимбалюк, Завійський – Арвеладзе, Домбровський – Картушов, Тотовицький, Калітвінцев – Безбородько.

«Верес»: Когут – Немчанінов, Гончаренко, Мірошник, Солдат – Кучеров, Кльоц – Г. Пасіч, Гечев, Е. Пасіч – Сергійчук.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що чернігівці в цьому поєдинку спробують перемогти з мінімальною кількістю витрачених зусиль. Нашою ставкою буде позиція – «Десна» не програє і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 2.18 за лінією Vbet.

29 серпня, неділя

«Десна» – «Верес»
Чернігів. ім. Ю. Гагаріна. 14:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Футбол 1 и відеосервіс Oll.tv
Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)
ДЕСНА – ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков
Футбол | 23 квітня 2024, 18:42 18
Букмекери назвали найбільш ймовірний клуб, у який перейде Судаков

На думку аналітиків, варто очікувати переходу Судакова в «Наполі»

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 8
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Ад
У Вересу травмовані основні нападаючі Гегедош.та Шестаков
united)
Может быть и 0:1. Вспоминая как Десна дарила очки Львову на ровном месте.
Игорь Авто
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Nomad
Есть возможность для Ингульца закрепиться на 8-м месте.)
ingvar8888
Ну що червоно-чорні, тут потрібно Десну переграти!...
Червоно-чорні самі сильні!..
🟥🟥🟥🟥🟥🟥🟥
⬛⬛⬛⬛⬛⬛⬛
💛💛💛 💙💙💙