Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 вересня 2021, 03:34
6124
78

Динамо – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Набрати очки і обійтися без вилучень

| Оновлено 15 вересня 2021, 03:34
6124
78
Динамо – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
dynamo.kiev.ua

У суботу, 28-го серпня, відбудеться поєдинок шостого туру Української Прем'єр-ліги, в якому київське «Динамо» прийматиме ковалівський «Колос». Команда Мірчі Луческу лідирує в чемпіонаті, а ковалівський колектив йде в середині турнірної таблиці. Вже наступного тижня увага уболівальників буде прикута до ігор збірної України, і «біло-сині», безсумнівно, спробують піти на перерву в чемпіонаті з хорошим настроєм. Але й ковалівці налаштовані розжитися очками в Києві, поліпшивши своє турнірне становище.

Динамо

У минулому турі відбулася зміна лідера турнірної таблиці, і кияни до цього мають безпосереднє відношення. Матч з «Десною» склався вдало для «Динамо», яке не залишило шансів суперникам - 4:0. Бенефісом та зустріч стала для півзахисника «Динамо» Віталія Буяльського, який відзначився двома результативними ударами і заробив пенальті. Саме Буяльський був визнаний кращим гравцем 5-го туру Прем'єр-ліги, а Мірча Луческу названий кращим тренером. До слова, румунський фахівець у черговий раз спостерігав за грою своїх підопічних з трибуни.

Тиждень тому в складі киян відбулося відразу два дебюти: в офіційному матчі вперше на поле в «біло-синій» футболці вийшли Антюх і Шкурін. Білорус хоч і не став автором голу, але взяв участь у четвертому взятті воріт «Десни». Відзначимо і досягнення Сергія Сидорчука, котрий провів 350-й поєдинок в кар'єрі. У майбутній зустрічі своїй команді не зможе допомогти голкіпер Бущан, який потрапив до лазарету.

Тренерський штаб київського клубу цілеспрямовано готує команду до групового турніру Ліги чемпіонів. І на цьому тижні «біло-сині» дізналися своїх майбутніх суперників. «Баварія», «Барселона» і «Бенфіка» - компанія дуже солідна, і чемпіонам України в ній буде непросто. Проте, до старту головного клубного євротурніру у киян ще є час для того, щоб удосконалити свою гру.

Колос

У поточному сезоні ковалівський колектив поки знаходиться у пошуку своєї гри. Єврокубковий похід команда з Київської області завершила відразу, не зумівши подолати бар'єр 3-го відбіркового раунду Ліги конференцій, а в п'яти матчах національного чемпіонату набрала всього 5 очок. При цьому «Колос» забив лише два голи. Правда, і пропустив стільки ж, але у зустрічах з «Вересом» та «Рухом» ковалівці явно планували набрати більше залікових балів.

Після програного першого тайму поєдинку з «Рухом» Руслан Костишин навіть заговорив про свою відставку. Мовляв, програєте сьогодні - піду. «У другому таймі вийшла зовсім інша команда, агресивна. Я просто сказав їм, що якщо ми програємо і сьогодні - подам у відставку», - сказав після матчу наставник. Львів'янам ковалівці не програли, Костишин залишився, але вже в наступному турі «Колос» не зміг піти від поразки в домашній зустрічі з «Олександрією». У матчі з «жовто-чорними» травму отримав захисник Євген Новак, який вибув з ладу на невизначений термін.

Коментар

Нинішнього літа з «Колоса» в «Динамо» перебрався півзахисник Денис Антюх. Напередодні протистояння зі своєю колишньою командою футболіст поділився очікуваннями від майбутнього матчу. «Звичайно, мені б дуже хотілося вийти на поле. Але кому грати - вирішувати тренеру. Природно, ця гра буде особливою, тому що мені хочеться зіграти проти своєї колишньої команди, а в іншому - це звичайна гра чемпіонату, яку нам необхідно вигравати», - зазначив Антюх.

Статистика зустрічей

Перша очна дуель «Динамо» і «Колоса» відбулася всього два роки тому. І за цей час у ковалівських уболівальників накопичилися приємні спогади. В останньому турі дебютного сезону команди Руслана Костишина в елітному дивізіоні «Колос» обіграв «біло-синіх», ледь не позбавивши суперників путівки до кваліфікації Ліги чемпіонів. Пошарпали нерви киянам «колоски» і в минулому сезоні. У матчі першого кола чемпіонату команди в Києві зіграли внічию з рахунком 2:2, а в 1/4 фіналу Кубка України підопічні Мірчі Луческу тільки в серії пенальті вирвали путівку до наступної стадії. Ще чотири зустрічі завершилися на користь «біло-синіх».

Примітно, що рідкісний поєдинок «Динамо» і «Колоса» обходиться без червоних карток: команди тільки два матчі з семи завершили в повних складах. Двічі достроково залишав поле Максим Максименко, який в січні цього року продовжив кар'єру в грецькій «Ларисі».

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бойко, Миколенко, Сирота, Забарний, Тимчик, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Антюх, Циганков, Гармаш.

«Колос»: Волинець, Петров, Гавриш, Чорноморець, Саків, Задоя, Дієго, Чурко, Нурієв, Костишин, Сітчінава.

Прогноз на протистояння

Команді Руслана Костишина потрібно вже показувати результат, але забрати очки у киян буде дуже непросто. Проте, ми вважаємо, що ворота киян не залишаться «сухими». Немає особливих сумнівів і в атакуючому потенціалі «Динамо». Тому нашою ставкою буде «Обидві команди заб'ють» з коефіцієнтом 2.06 по лінії Vbet.

28 серпня, субота

«Динамо» – «Колос»
Київ. НСК «Олімпійський». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО – КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)
Прогноз Sport.ua — 3:1
Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 37
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

«Бум – його купує Челсі». У Шахтарі оцінили гру Мудрика в АПЛ
Футбол | 26 квітня 2024, 11:50 3
«Бум – його купує Челсі». У Шахтарі оцінили гру Мудрика в АПЛ

Срна вважає, що жодних проблем в українця немає

Коментарі 78
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FatalisTUA
Тритрофеязасезонні звичайно мають перемагати Колос, що б і надалі лідирувати в чемпіонській гонці. Та й Динамо - це не Шахтар, а Колос - не Агробізнес, тому очікую на впевнену перемогу нашого гранда. Стосовно недолугих коментарів від обмежених, то Динамо - це не тільки найкращий клуб України, а й найпопулярніший, що в тому числі доводять і ваші недолугі коментарі в кожній темі про Динамо.
--Funny_Cat-
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
DK1961
Вся ветка обоср. ..на ржавой плесенью. Свой недоклюб с пляжей Сан-Пауло почему они так рьяно не обсуждают, а на Динамо максимально возбуждаются?
Слабый чемпионат, надо уезжать за границ
Дело в настрое если не будут дурака валять выиграют легко.
Вадим Максимов
Колосок посипиться в этом матче
Слабый чемпионат, надо уезжать за границ
То о чем я говорил из за проблем финансового феер плей Бордо отказался от Витинью думаю станет игроком Динамо.
Около 5-7 млн обойдется плюс бонусы
united)
Что то думается, Колос уже закончил с сюрпризами. Динамо вынесет их за Можайск.
Милан Милан
Не пойму, как они хотят продать Супрягу, если он не играет??? Неужели он хуже Гармаш??? Неужели Гармаш будет выходить в ЛЧ? Где Родригес? Зачем Шкурина брали и Кулача???
Ilya
Колос даже казахов не прошёл, какие тут прогнозы давать)
Хоть ДК и испытывает проблемы с командой из Ковалевки, но думаю будет 2:0, один год с пенальти.
New Zealander
Колос по идее должен повторить прошлогодний успех.
dd dent
Не уж то все напы такие нулячие, шо гармаш переживает вторую молодость да ещё и форвардом?
Zelandia
Скоро наш "Курган" - Усик будет с Джошуа рубится. Пожелаем удачи нашему пока ещё безсмертному.
Nomad
КК - Колос капут.
Andre066
С 10 тура по 15 вам будет экзамен первой 6ки от Динамо до Десны вместе в комплексе игр реала и Интера! В 3,4,5 туре ЛЧ.
Вот и повеселитесь.
New Zealander
Пародия на гол Мудрика Монако , -
https://youtu.be/mDR_me2buYk
MaKs⚒
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Хуакин Гусман Лоэра
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Володимир Ляшенко
Сподіваюся, що в цьому матчі Колос нав'яже киянам рівну боротьбу і хороший швидкісний комбінаційний футбол. Як ось недавно Інгулець. Бо ДК напередодні старту в Лізі Чемпіонів вкрай потрібні не легкі прохідні, а навпаки, важкі і драматичні матчі. Щоб команда не розслаблялася.
Дивіться, Шахтар напередодні 4 раунду кваліфікації програв Олександрії. І ця поразка стала поштовхом до того, що тепер гірники грають до кінця. І вони вдало пройшли кваліфікацію і як наслідок, у групі ЛЧ.
Тому бажаю динамівцям такого ж матчу. Буду задоволений результатом 2-2 або 1-2.
ВПЕРЕД, КОЛОС, ДЕРЗАЙ!!!
--Funny_Cat-
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил