Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 вересня 2021, 04:46
1374
0

Манчестер Сіті — Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Містяни» проекзаменують «канонірів», які огидно розпочали сезон

| Оновлено 07 вересня 2021, 04:46
1374
0
Манчестер Сіті — Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 28 серпня, відбудеться поєдинок 3-го туру чемпіонату Англії з футболу, в якому «Манчестер Сіті» прийматиме лондонський «Арсенал». Матч пройде в Манчестері на стадіоні «Етіхад».

«Манчестер сіті»

«Манчестер Сіті» під керівництвом Пепа Гвардіоли вже традиційно є одним з головних претендентів на перемогу в АПЛ. Хоча не дарма кажуть, що завоювати титул куди легше, ніж його утримати.

Ось і поточний чемпіонат Англії манчестерська команда розпочала не так добре, як хотілося б її фанатам. У 1-му турі «містяни» поступилися «Тоттенхему» з рахунком 0:1. Перший млинець грудкою... Зате у 2-му турі «МанСіті» відвів душу на «Норвічі», розбивши суперників з рахунком 5:0.

Щоправда, не зовсім зрозумілий настрій всередині команди. Справа в тому, що днями 27-річному французькому захиснику «Манчестер Сіті» Бенжамену Менді були пред'явлені офіційні звинувачення в декількох злочинах, і він був відсторонений від участі у всіх турнірах. Офіційно нічого конкретно не повідомляється, але поповзли чутки, що футболіст може бути винен в декількох зґвалтуваннях... Дика ситуація, що і казати. І кадрова проблема для Пепа Гварідоли, незважаючи на наявність в обоймі Зінченка і Канселу.

«Арсенал»

Біда-сум-засмучення — приблизно так можна коротко охарактеризувати старт сезону у виконанні «канонірів». Дві поразки у двох поєдинках першого туру і поточне 19-е (!) місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії — це, по суті, провал.

У 1-му турі «Арсенал» на виїзді несподівано програв скромному «Брентфорду» з рахунком 0:2. «Подумаєш, з ким не буває, «МанСіті» у першому турі теж програв», — сказали «каноніри» і... всуху програли «Челсі» (0:2) у 2-му турі.

Звичайно, не варто робити висновків по двом матчам, але, схоже, серйозні проблеми «Арсенала» не тільки нікуди не зникли, але ще більше посилилися.

🎯 Телеграм-канал BetExpert ежедневно публикует бесплатные прогнозы на спорт

Протистояння

Такого розриву в котируваннях букмекерів і не пригадати відразу. Приблизно 1,3 на перемогу «МанСіті» та 10+ на перемогу «Арсенала»! «Канонірів», по суті, списали з рахунків в цьому матчі, але вони будуть битися з усіх сил. А що їм ще залишається? Календар, звичайно, складний, але за третю поразку поспіль фанати з'їдять їх живцем разом із головним тренером Мікелем Артетою. Для якого цей матч, до речі, може виявитися одним з останніх біля керма клубу...

Орієнтовні склади:

«Манчестер Сіті»: Едерсон — Вокер, Діаш, Ляпорт, Зінченко, Сілва, Родрі, Гюндоган, Марез, Стерлінг, Гріліш.

«Арсенал»: Лено — Суареш, Чеймберс, Холдінг, Тірні, Локонга, Джака, Сака, Едегор, Іміл Сміт-Роу, Обамеянг.

28 серпня, субота

«Манчестер Сіті» — «Арсенал»
Манчестер. Стадіон «Етіхад». 14:30
Пряма трансляція на телеканалі Setanta Sports, а також відеосервісах MEGOGO та Oll.tv
МАНЧЕСТЕР СІТІ — АРСЕНАЛ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.