Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 27 серпня 2021, 09:19
4289
3

Сергей КОВАЛЕЦ: «Вихід до Ліги Європи буде успіхом для Динамо і Шахтаря»

Фахівець вважає, що українським клубам буде дуже складно в Лізі чемпіонів

| Оновлено 27 серпня 2021, 09:19
4289
3
Сергей КОВАЛЕЦ: «Вихід до Ліги Європи буде успіхом для Динамо і Шахтаря»
Sport.ua. Сергій Ковалець

Відомий український тренер Сергій Ковалець поділився враженнями від жеребкування групового етапу ЛЧ сезону 2021/2022. Нагадаємо, в груповому раунді ЛЧ виступлять «Динамо» і «Шахтар».

«Для «Шахтаря» - це дежавю. Пам'ятаємо минулу Лігу чемпіонів і як гірники вдало протистояли «Інтеру» і «Реалу». Думаю, всі були б не проти подібних підсумків зустрічей проти грандів європейського футболу і зараз. А що стосується «Шерифа», то це буде непростий опонент для української команди. Тим більше що молдовський клуб тренує Юрій Вернидуб, який добре знайомий з можливостями «Шахтаря». Новий тренерський штаб помаранчево-чорних буде мотивований, команда посилилася, але, як мені здається, пробитися до плей-оф Ліги чемпіонів буде неймовірно складно. Однак те, що буде цікава футбольна осінь, факт.

«Динамо» хоч і з досвідченим тренером на чолі, але з великою групою молодих футболістів отримає колосальний досвід в матчах проти найсильніших європейських клубів. Мірча Луческу ретельно готує команду до осінніх випробувань, проводячи по два матчі на тиждень. Подивимося, які це принесе плоди. Всім зрозуміло, що в цій компанії «Динамо» - аутсайдер групи, тому можна десь чекати і недооцінку з боку суперників. Якщо «Шахтар» посилювався в більшій мірі під Лігу чемпіонів, то у «Динамо» ставка на українців, і це повинно тільки мотивувати хлопців. Вважаю, що в нинішній ситуації навіть вихід до плей-оф Ліги Європи був би для киян успіхом», - сказав Ковалець.

Оцініть матеріал
(39)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AЛВ
Вихід в раунд ЛЧ - це теж успіх.!!!
cooperchack
Так думает только неудачник как Ковалец.
Вадим Кузьменко
Интервью не о чем .