Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 07 вересня 2021, 04:49
5763
0

Прогноз на матч Манчестер Сіті – Арсенал

Вирішальний бій для Артети

| Оновлено 07 вересня 2021, 04:49
5763
0
Прогноз на матч Манчестер Сіті – Арсенал

Одним із найцікавіших матчів цього тижня в англійській Прем’єр-лізі стане гра Манчестер Сіті та Арсеналу (28.08, 14:30). І хоча обидві команди вважаються грандами, справи у лондонців останніми роками йдуть не дуже успішно. Після відставки Арсена Венгера каноніри потрапили в яму, з якої досі не можуть вибратися.

Нещодавно вболівальники команди навіть заблокували машину головного тренера Мікеля Артети та вимагали його відставки. Їх можна зрозуміти, адже попри 100-мільйонні витрати на трансфери цього літа, лондонці видали найгірший старт сезону за свою 118-річну історію. Вони програли два матчі поспіль не забивши при цьому жодного м’яча. Ходять чутки, що клуб вже провів переговори з італійським спеціалістом Антоніо Конте, який весною залишив Інтер, після того, як здобув з командою чемпіонство. І якщо Арсенал зараз програє Манчестер Сіті, Артету можуть попросити піти. Тож, для головного тренера Арсеналу це буде справжній бій. Нагадаємо, що тренерську кар’єру він розпочав саме у Манчестер Сіті, де працював на посаді асистента.

Зараз аналітики Parimatch дають лише 7% на перемогу Арсеналу (77% на перемогу Манчестер Сіті та 16% на нічию). Раніше Артета не перемагав Манчестер Сіті у чемпіонаті, але брав гору у Кубку. За потенціалом Арсенал залишається дуже потужною командою. Питання в тому, чи знайдуть каноніри, за рахунок чого вони зможуть нарешті вистрілити.

Манчестер Сіті також розпочав сезон не найкращим чином. Команда програла в Суперкубку Лестеру, а потім Тотенхему вже у дебютному турі чемпіонату. Зате потім підопічні Гвардіоли не залишили шансів Норвічу – 5:0. Українець Зінченко поки встиг зіграти за Манчестер Сіті лише 11 хвилин, коли його випустили на заміну у грі з Тотенхемом.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

20 років такого не було. Довбик повторив досягнення легендарного Шевченка
Футбол | 05 травня 2024, 12:15 26
20 років такого не було. Довбик повторив досягнення легендарного Шевченка

Українець забив 20 голів у Ла Лізі

Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 06 травня 2024, 06:00 0
Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.