Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

26.08.2021 19:30 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:3 2 : 3
Рапід Відень Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 26 серпня 2021, 18:16
9042
26

Зоря - Рапід. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги Європи

Команда Скрипника спробує зробити камбек

| Оновлено 26 серпня 2021, 18:16
9042
26
Зоря - Рапід. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Ліги Європи
ФК Зоря

У четвер «Зоря» проведе матч-відповідь плей-оф кваліфікації Ліги Європи проти «Рапіда». Навіть в разі поразки команда Віктора Скрипника не ​​вилетить з єврокубків, а відправиться в Лігу конференцій.

«Зоря»

Старт «Зорі» в новому сезоні УПЛ вже давав достатньо приводів для побоювань. І в першому матчі проти «Рапіда» ці побоювання підтвердилися навіть більше, ніж в повній мірі - поразка 0:3. Хоча, будемо відверті, рахунок на табло абсолютно не відображає того, що відбувалося на полі. За рахунку 0:1 у «Зорі» було достатньо моментів для того, щоб не тільки зрівняти рахунок, а й вийти вперед.

Але, на жаль, маємо те, що маємо - можна лише в черговий раз говорити про важливість реалізації в сучасному футболі і згадувати горезвісне правило «не забиваєш ти - забивають тобі». Так чи інакше, і крім реалізації у «Зорі» досить ігрових проблем - в першу чергу це стосується лінії захисту.

І навіть якщо у команди Скрипника в другому матчі раптом почне залітати все те, що не залетіло в першому - при такій грі в обороні розраховувати на камбек складно. Про що ще говорити, якщо всі ці проблеми в обороні оголилися не тільки в грі з «Рапідом» - «Зоря» пропустила три голи і в неділю від «Маріуполя», останньої команди УПЛ на даний момент.

Тому, будемо відверті, шансів на камбек в матчі-відповіді у команди Скрипника мало. Потрібно показати той самий «мужиківський» характер, а також холоднокровність як в обороні, так і в завершенні атак. Аж надто багато чинників повинні зійтися, але надія вмирає останньою. Так, скасування правила виїзного голу трохи спрощує завдання «Зорі», але аргументів на іншу шальку терезів занадто багато.

«Рапід»

У той же час, «Рапід» в першому матчі всі описані вище якості продемонстрував, показово-зразково покаравши «Зорю» за помилки в обороні і жахливу реалізацію моментів. І це при тому, що в цілому сезон для команди Дітмара Кюбауера складається далеко не найкращим чином. Спочатку віденський клуб в кваліфікації Ліги чемпіонів вилетів від празької «Спарти», а потім в третьому раунді відбору Ліги Європи не без проблем обіграв скромний «Антортосіс» - 3:0, 1:2.

Не все добре у «Рапіда» і на внутрішній арені. У п'яти стартових турах команда зазнала відразу двох поразок - від скромних «Альтаха» і «Хартберга». Так, на даний момент з 7 очками в активі «Рапід» ділить третє-п'яте місце в чемпіонаті з тим же «Альтахом» і «Рідом», який був обіграний 3:0 в неділю. Але в цілому команда на старті австрійського сезону не вражає, і від лідера, «РБ Зальцбург», відстає вже на 8 очок.

Прогноз на протистояння

Невеликим фаворитом матчу-відповіді букмекери вважають «Зорю». Ми поставимо на те, що команда Віктора Скрипника таки здобуде перемогу (коефіцієнт - 2,37), однак вона буде недостатньо великою для виходу в груповий етап Ліги Європи.

26 серпня, четвер

«Зоря» – «Рапід» (перший матч 0:3)
Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
Перший матч - 0:3
Прогноз Sport.ua — 2:1

Опитування

Голосів 94
Спрогнозуйте результат матчу кваліфікації Ліги конференцій між командами Зоря Луганськ і Рапід Відень, який відбудеться 26 серпня у Запоріжжі.

Велика перемога Зорі

24 голоса 25.53 %

Мінімальна перемога Зорі

37 голосів 39.36 %

Нічия

15 голосів 15.96 %

Мінімальна перемога Рапіда

11 голосів 11.7 %

Велика перемога Рапіда

7 голосів 7.45 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 26
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dadlismit
Удачи любимой команде ! Надеюсь будут моменты в атаке и прорвет реализация. Хотя, в общий успех по сумме двух матчей не верится ...
Вадим Максимов
Показать характер никогда не поздно. Забиты голы и хотя бы какое то возвращение интриги по ходу матча, будет очень хорошим результатом. Жаль, но заря с года в год, на начало сезона, теряет важных игроков и наигранные связки
Слабый чемпионат, надо уезжать за границ
5:1
Davidson
Нужна победа!Верим в команду!
Davidson
Заря,нужна победа !
Алексей Есенин
счет действительно не важен, шансов не то что бы нет ваааще их попросту у такой зорьки не может быть, нельзя было допускать 3:0 в вене. а теперь просто в копилку коэфициентов победу и будет вам дякую.
Real20
Выграйте , уже счет не сильно важен!
Iv70
Верим в тебя, Заря!
Камбэк возможен.
Доказано не единожды.
Удачи вам, парни.
Не ждали?
К сожалению, ветер южный. И заводские дымы ложаться на порт. А вот если бы развернуло на восток, да накрыло Славутич-Арену. Глядишь, и дрогнули бы веньчане.)
lehach_08
так правило выездного гола отменили же, или нет?)
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Днепр Речка
Товарищи м*****, кто верит в проход Зари. Вы можете обогатиться в 13 раз Коэффициент на проход Зари 13. Поэтому бегом продавайте свои дома-квартиры и машины, и делайте ставку на Зарю.