Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
16143
8

Рекордні преміальні. Гравців Вереса нагородили за історичну перемогу

Іван Надєїн задоволений успіхом команди

Рекордні преміальні. Гравців Вереса нагородили за історичну перемогу
veres.rv.ua

Президент «Вереса» Іван Надєїн розповів про те, що гравці команди отримають рекордні преміальні за першу перемогу в УПЛ.

Команда в матчі 5-го туру обіграла «Минай».

«Це дуже важлива для нас перемога. Тому вітаю команду. Готуємося до гри з «Десною». Нарешті ми знову зробили спільне переможне фото. Команда задоволена і отримали преміальні. В Першій лізі ми звикли до перемог і кожна нічия сприймалася як невдача. Зараз ситуація інша. Кожна перемога для нас - це свято. Думаю, для гравців це теж справжнє свято. Вони сьогодні отримали рекордні для нас преміальні. Таких преміальних дотепер команда ще не отримувала».

«Футболісти знають, що нам потрібно перемагати і таким чином ми намагаємося мотивувати команду. Ми розуміємо, що без мотивації - не буде ніякого результату», - сказал Надеїн.

Оцініть матеріал
(234)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Panama2830
Це моя суб’єктивна думка…. Думаю що там (у Вересі) своя перспектива і зовсім річ не в грошах і значних, чи не в значних преміальних виплатах… У Рівному, так собі розумію, будується нова, футбольно грамотна команда, якою керують (І.Надєін) і тренують (Ю.Вірт) футбольно грамотні люди… Клуб має стратегію розвитку, як у рамках футболу так і в рамках навколо футбольної інфраструктури, будується стадіон, спортивні майданчики, все це є пріоритетним напрямком для розбудови міста і футболу вцілому… тому зараз там не стоїть питання, що хлопці грають лише за гроші… Гроші, це як подяка за придбане і правильне стимулювання команди буде на користь всім суб’єктам футболу і команді і тренеру, президенту ну і звичайно вболівальникам…
aleks19826
Якщо в першій лізі були преміальні за перемогу 300-400 доларів основі, то Надєїн говорив перед чемпіонатом, що преміальні за перемогу в УРЛ виростуть в 5 разів. Так що по півтори-дві штуки отримали доларів. Якби ворсклу виграли, то вже бабла було б у вчорашніх першоліговим друголігових чуваків повні кармани)
Віталій Ткачук
А за честь клубу грати, ні? Лише за преміальні? Гравці повинні "гризти газон", байдуже хто проти них: ДК, Шахта чи Минай. Потім, якщо виконають завдання на сезон - преміальні. А то все як завжди: перемогли, пофоткалися, отримали гроші - пробухали, наступні два матчі ледве повзають.