Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 серпня 2021, 20:45
11744
232

Динамо – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Лідер на іспиті у чемпіона

| Оновлено 22 серпня 2021, 20:45
11744
232
Динамо – Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
dynamo.kiev.ua

Дуже цікавим матчем закриється недільний ігровий день у Прем'єр-лізі. По-перше, зустрінуться дві топові на момент старту туру команди. По-друге, вище знаходиться саме «Десна», яка ще не втрачала очок. Ну і по-третє, гра стартує в незвично пізній час, що додасть центральній зустрічі туру додаткового шарму.

Десна

Зі стовідсотковим результатом пройшла стартовий відрізок сезону «Десна», але, будемо відверті, основні випробування у чернігівської команди ще попереду. І ось якраз щось на зразок іспиту здадуть «Динамо» підопічні Олександра Рябоконя. Хоча, і перемога тижневої давності з «Дніпром-1» далася лідерам УПЛ не так просто. У самому дебюті зустрічі через травму достроково покинув поле Євген Селін, а переможний гол «Десна» забила вже в заключну п'ятихвилинку, коли суперники грали без двох (!) вилучених виконавців.

Автором вирішального гола в минулому турі у «Десни» став Тарас Завійський, який органічно вписався в колектив: вже два м'ячі в чотирьох поєдинках! До речі, півзахисник, який забиває не так часто, свій дебютний в Прем'єр-лізі гол відправив якраз у ворота «Динамо», граючи ще за «Карпати». З кадрових новин клубу варто відзначити, що «Десна», яка продовжує вести пошук посилення, напередодні дозаявила досвідченого Сергія Болбата.

Динамо

Європейські спаринги не могли не позначитися на фізичних кондиціях футболістів «Динамо», і ось в минулому турі кияни вперше в чемпіонаті не дорахувалися очок. З іншого боку, навряд чи варто списувати все на контрольні матчі, про що після нічиєї з «Інгульцем» сказав і асистент головного тренера киян Еміль Карас: «Нам потрібні були ці два спаринги, тим більше, вони були заплановані давно. Більше на наших діях позначилася нестача головного тренера, ніж товариські поєдинки. Команда з Містером і без нього - це різні речі. Чим більше часу його немає поруч з командою, тим більший відбиток це залишає в плані підготовки, в плані настрою».

Уже в четвер відбудеться жеребкування групового етапу Ліги Чемпіонів, і пора б визначитися з головною «обоймою» виконавців. Часу на експерименти попросту не залишається, адже після візиту «Десни» кияни зіграють з «Колосом», а потім футболісти відправляться до збірних. З кадрових новин відзначимо, що замість Дениса Попова, який вибув надовго, «Динамо» заявило Артема Шабанова. Правда, захисник зіграв лічені хвилини з «Інтером» і не потрапив навіть у заявку на гру з «Інгульцем». До того ж, з'явилася інформація про зацікавленість Шабановим з Польщі, так що навряд чи Мірча Луческу так вже розраховує на гравця. З приємних новин відзначимо, що в середу Денис Гармаш зіграв ювілейний двохсотий матч у складі команди: дев'яте місце в списку гвардійців клубу в чемпіонаті України вражає!

Статистика зустрічей

Якраз результати останніх зустрічей команд - ще одна апетитна «родзинка» майбутнього матчу. Чотири поєдинки поспіль не може виграти «Динамо» у «Десни», при тому, що три битви відбулися в столиці. Три нічиї і поразки в пасиві киян, та й в останньому з «Десною» поєдинку «Динамо» відігралося вже в компенсований час завдяки пенальті Віктора Циганкова - 1:1. Загальний же баланс - з невеликою перевагою за киянами.

Коментар

Дозаявлений минулого тижня вихованець «Динамо» Рєнат Мочуляк в інтерв'ю перед грою дав зрозуміти, що «Десну» в майбутній зустрічі цілком задовольнить нічийний результат: «На виїзді з таким суперником позитивним буде будь-який результат, який дозволить нам завоювати очки і залишитися на першому місці таблиці».

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Миколенко, Забарний, Сирота, Караваєв, Шапаренко, Родрігес, Циганков, Гармаш, Буяльський, Вербич.

«Десна»: Литовка, Сафронов, Цимбалюк, Домбровський, Арвеладзе, Тотовицький, Калитвинцев, Картушов, Завійський, Безбородько, Болбат.

Прогноз на протистояння

Без інтриг в майбутньому матчі точно не обійдеться, адже у «Динамо» дозріло дуже багато чинників, що стимулюють на максимальну концентрацію. Але і «Десна» навряд чи так просто віддасть лідерство в таблиці, тим більше чемпіон - завжди прекрасний подразник. І все ж, спрогнозуємо перемогу київської команди з коефіцієнтом 1.41 по лінії Vbet.

22 серпня, неділя

«Динамо» – «Десна»
Київ. Стадіон «Динамо» імені В.Лобановського. 21:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО – ДЕСНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 232
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Слабый чемпионат, надо уезжать за границ
Еду с Чернигова как раз . Друг не поймет но конечно за Динамо
__Funny__Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Слабый чемпионат, надо уезжать за границ
Та по трассе там все просто)))).
Насчёт игры тяжёлая будет, думаю будут удаления. Хотя я в прогнозах не силен))))
Alexander Fandeev
Супряга? Що ви курите?
__Funny__Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Canadian_stallion
Те же самые овощи, которые кричали «луческу - вон!» теперь просят его как можно раньше вернуться! Жесть!
RomanEnakievo..
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
__Funny__Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Мирослав Пецух
Сейчас обращаюсь к С.И.М.Поговорите с Луческу--почему он не ставит нападающего?Если будет прошлый состав,то динамо сегодня ничего не светит.И надо чтобы сам Луческу присутствовал на матче,а то эти /звездочкисовсем не играют.Хотя бы Цыганков,его не то что вевропу не возьмут,а в динамо не найдется места.Желаю удачи динамо...
.
__Funny__Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MaD_Mole
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Орлов Михаил
Без Кати футбол становится пресным....
__Funny__Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Miroslav1981
пардон Ваната в черик в оренду отдали
Miroslav1981
Опять Гармаш центрфорварда будет играть? зае.али уже... Взяли Белоруса, Рамиреса, Ванат есть, а шпилит в нападении Гармаш... Шото деда пока пока не понимаю..
terhoha
Склад Динамо: Бущан - Тимчик, Забарний, Сирота, Миколенко - Сидорчук, Лєднєв, Буяльський, Родрігес, Циганков - Рамірес. Заміни: Караваєв, Де Пена, Шкурін, Вербіч, Сідклей.
Faine_Misto_Ternopil
Вболіваемо за киян. Головне, щоб східні не були вище у таблиці. Нехай вугілля копають. Це їх справа. Хєхєхє
Сашко Кущенко
Суркис сцыкло. Ла ла ла ла ла ла ла ла😆