Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 серпня 2021, 17:03
2158
7

Верес – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Рідкісна нагода для обох команд набрати три очки

| Оновлено 21 серпня 2021, 17:03
2158
7
Верес – Минай. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
НК Верес

У суботу, 21 серпня, в Луцьку на стадіоні «Авангард» відбудеться матч п'ятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, в якому зіграють рівненський «Верес» і закарпатський «Минай». Стартовий свисток харківського рефері Анатолія Абдули пролунає о 17:00 за київським часом.

Верес

«Червоно-чорні» повернулися в УПЛ з амбітним завданням на якомога більш тривалий період закріпитися в «елітному» дивізіоні, але вже в стартових чотирьох турах були змушені зіграти проти трьох із п'яти команд, які представляють/представляли нашу країну на міжнародній арені в цьому сезоні. І якщо поразка від чинного чемпіона, київського «Динамо» (0:4), у чомусь була досить передбачувана, то ось похибка в грі проти львівського «Руху» (1:2) від команди Юрія Вірта викликала чимало запитань.

Однак, варто зазначити, що лише за грою на НСК «Олімпійський» можна було помітити, що «Верес» у чомусь поступається більш досвідченим опонентам. Команда грає в холоднокровний футбол, однак саме в цьому і полягає головна вразливість колективу Вірта. До вертикального виконання кожна команда УПЛ звикла вже досить давно, тому на перший план у всіх матчах рівнян виходили саме індивідуальні характеристики виконавців, а тут у «Вереса» є помітні проблеми. Календар найближчим часом обіцяє стати для цієї команди тільки гірше, тому першу перемогу потрібно добувати вже у прийдешньому матчі.

Минай

Що стосується команди Василя Кобіна, то що можна питати в плані результатів у колективу, який збирався нашвидкуруч безпосередньо перед початком сезону? Бадьорого запалу вистачило тільки для сенсаційної перемоги над «Олександрією» (1:0), однак повторити подібний фокус в іграх проти київського «Динамо» (0:2) і луганської «Зорі» (1:1) вже не вийшло. Погодьтеся, що календар на старті сезону для формального «новачка» цього розіграшу УПЛ підібрався катастрофічно складним – для повної картини не вистачає тільки донецького «Шахтаря», але матч проти нього буде вже наступного тижня.

Саме тому «Минай» та повинен розглядати майбутній поєдинок як досить рідкісну можливість завоювати свою другу перемогу в новому сезоні. Графік після протистояння проти «гірників» для команди буде значно легшим, але оформити хороше підгрунтя для майбутнього ривку все одно краще вже зараз. На подив багатьох, похапцем зібраний колектив виявився куди більш бадьорим ніж той, який завершував минулий невдалий для команди сезон. Звучить досить оптимістично, але і в минулому футбольному році закарпатці на старті показували цікавий футбол, а чим це закінчилося, ми всі гарно знаємо.

Феміда

Поєдинок було довірено провести харківському рефері Анатолію Абдулі, на рахунку якого вже був один топ-матч нового сезону – зустріч у Запоріжжі між «Зорею» та «Динамо» (1:2). Усього в своїй кар'єрі він вже провів 33 матчі УПЛ. Із «Вересом» цей рефері ще не перетинався, а ось для «Миная» це буде вже четверта гра з його участю – 2 нічиїх та одна поразка.

Історія зустрічей

Футбольні шляхи «Вереса» та «Миная» раніше перетиналися п'ять разів у межах різних змагань. Спостерігається явна перевага закарпатців у плані здобутих результатів – 3 перемоги проти однієї поразки з їхнього боку, за однієї нічиї. Останній раз суперники грали в товариському матчі минулої зими – матч завершився перемогою «Миная» з рахунком 4:0. За господарів хет-триком відзначився Анатолій Нурієв, а ще один гол записав до свого активу Міслав Матіч.

Орієнтовні склади

«Верес»: Когут – Немчанінов, Гончаренко, Мірошник, Солдат – Кучеров, Полюлях – Г. Пасіч, Гегедош, Е. Пасіч – Сергійчук.

«Минай»: Кучер – Синьогуб, Лиховідько, Горін, Матіч, Гончар – Коваленко, Кулієв, Петрусенко, Ахмедзаде – Селезньов.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що рівнянам прийшов час вперше перемагати, після свого повернення в УПЛ, але гра для них легкою точно не вийде. Нашою ставкою буде позиція – «Верес» не програє і ТМ 2.5 із коефіцієнтом 2.33 за лінією Vbet.

21 серпня, субота

«Верес» – «Минай»
Луцьк. «Авангард». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Футбол 2 и відеосервіс Oll.tv
Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
ВЕРЕС – МИНАЙ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі
Теніс | 10 травня 2024, 19:05 11
Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі

Еліна у двох сетах розібралася з Сарою Еррані в 1/32 фіналу змагань WTA 1000

Мічел оцінив нічийний матч Жирони, в якому українці відзначилися асистами
Футбол | 11 травня 2024, 01:30 0
Мічел оцінив нічийний матч Жирони, в якому українці відзначилися асистами

10 травня «червоно-білі» втратили перемогу в поєдинку 35-го туру Ла Ліги проти «Алавеса» (2:2)

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Azaka
Думаю результативна нічич. Спрогнозую 2:2. У Миная заб'є Селезньов та Кулієв у Вереса Гегедош та сергійчук. Пенальті будуть. Вилучення буде.
CheMP
Верес 1-3 Минай.
Тунец оформит дубль:он злющий сейчас и я видел, как он тренировалсо
aleks19826
Ахаха)))). Верес и гол забьет. Фантазеры. Селяне 2:0 думаю раскатать клуб уровня первой лиги
newkyiv
А я за ничью, в пользу Миная. Будет весело, если они зависнут где то на итоговом 12-м месте.)
Орлов Михаил
Будем болеть за Селю! Ностальгия по нашему домайданному футболу!
Sukiyaki
Вперед Верес, выкинуть эту контрабас-шелупонь в пердив