Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 серпня 2021, 11:11
2377
11

Кінець безнічийної серії. Львів і Олександрія не визначили найсильнішого

На гол Ренана в першому таймі після перерви відповів Спінеллі

| Оновлено 16 серпня 2021, 11:11
2377
11
Кінець безнічийної серії. Львів і Олександрія не визначили найсильнішого
ФК Олександрія

Після розгромної поразки в минулому турі від полтавчан головний тренер «Львова» Анатолій Безсмертний зробив суттєві ротації у стартовому складі. Вперше з початку чемпіонату місце у воротах замість Костика зайняв Ільющенков. Замість Брікнера, Чір’яка, Буська, Шини і Нича на поле вийшли Зозуля, Політило, Ренан Олівейру, Грисьо та Довгий. Наставник «Олександрії» Юрій Гура після перемоги над «Шахтарем» цілком логічно залишив стартовий склад своє команди без жодної зміни.

Обидва суперники активно розпочали матч, а перший небезпечний удар в рамку воріт зробив Якімець, і Білик, не ризикуючи, перевів м’яч на кутовий. Згодом «Львів» мав нагоду вийти вперед. Альваро у верховій боротьбі за м’яч з Бабогло, опинився на газоні, і арбітр вказав на «позначку». Сам же потерпілий взявся виконувати пенальті, але Білик рятує команду, відбивши м’яч за межі поля. Для Альваро це вже 2-й нереалізований пенальті в УПЛ – після 3-го удару, а Білик вперше став переможцем пенальтійської дуелі – після 5-го удару.

Мали шанс відкрити рахунок і гості. Спінеллі ударом головою вивів Одарюка на побачення з воротарем, але Володимир не влучив у рамку воріт. Забракло влучності і дальньому удару Ернеста. Напруга на полі наростала і Деревінському часто доводилося показувати суперникам жовті картки. Першим гол у «роздягальню» «Львова» міг забити Ковалець, але його дальній удар прийняла на себе поперечина воріт. Натомість Ренан чудово виконав штрафний, пробивши у верхній кут воріт Білика.
 

Другий тайм активніше розпочала «Олександрія», гравці якої зуміли зрівняти рахунок. Третьяков відкинув м’яч під удар Спінеллі, і аргентинець ударом сходу відкрив лік своїх голів в українському чемпіонаті (у 4-й грі), ставши автором ювілейного, 300-го, голу «жовто-чорних» в УПЛ.

 

Забитий гол додав гостям додаткової впевненості, і вони виконали чимало стандартів, один з яких міг завершитися голом. Але на допомогу Ільющенкову прийшов Зозуля, який на лінії воріт зумів відбити рикошет від Бабогла. Нагоду відзначитися мав і Демченко, який після передачі Ковальця, пробив низом поруч зі штангою.

Олександрійці продовжували більше володіти м’ячем, але пройти масовані оборонні редути «Львова» було складно. Намагався дальнім ударом завершити атаку Третьяков, але Ільющенков зіграв надійно. Мав момент і Цуріков, але Махмутович вибив м’яч, який летів у незахищений кут воріт. Міг нанести переможного удару і Чір’як, котрий з декількох метрів пробив вище воріт.

У підсумку, на «Арені Львів» завершилася безнічийна клубна рекордна серія «Олександрії», яка тривала в чемпіонатах 12 ігор: 4 перемоги та 8 поразок. «Львів» же не перемагає в УПЛ вже шостий матч поспіль: по три нічиї та поразки.

Українська Прем'єр-ліга. 4-й тур

Львів - Олександрія - 1:1

 Ренан (45+2) - Спінеллі (53)

На 14-й хвилині Альваро не реалізував пенальті (воротар)

 Ренан (14), Альваро (32) - Якімець (43), Бабагло (45+1)

«Львів»: Іллющенков, Якімець, Романчук, Махмутович, Зозуля, Довгий, Політило (Чірьяк, 78), Ернест, Грисьо (Шина, 63), Альваро (Брікнер, 63), Ренан (Нич, 78)

«Олександрія»: Білик, Цуріков, Бабогло, Дубра, Мирошниченко, Ковалець, Третьяков, Одарюк (Кожушко, 71), Демченко, Копыиа (Калюжний, 46), Спінеллі (Устименко, 71)

Арбітр: Олексій Деревінський (Київ)

Стадіон: «Арена-Львів»

ЛЬВІВ - ОЛЕКСАНДРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

53’
ГОЛ ! М'яч забив Клаудіо Спінеллі (Олександрія).
45’
ГОЛ ! М'яч забив Ренан (Львів).
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yura Юрий
у Александрии одни крайности, выиграли у Зори - проиграли Минаю, выиграли у Шахты, ничья со Львовом....с лидерами играют лучше чем с аутсайдерами....
PFCLviv
Слабо....................
kaka
В этом весь УПЛ-все играют в качели-вверх-вниз
newkyiv
Это Динамо заразило тур своим товарняком.
4 по 1:1 и 8 команд усередняются или роднятся с дном.
А Львову надо бы ещё одного испанского Зозулю-побратима придбати.
Andy_P
Сашки, видать всю злость и концентрацию использовали в матче с Шахтером, что не смогли пляжное дно обыграть.
zzg77
Смотрите матчи УПЛ, такой интриги нет ни в одном чемпионате. А чтобы не пропустить, подпишитесь на Футболы 123!!!