Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 серпня 2021, 19:22
1583
0

Львів – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Час перемагати «Львову» на «Арені Львів»

| Оновлено 15 серпня 2021, 19:22
1583
0
Львів – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
УПЛ

У неділю, 15 серпня, «Львів» на «Арені Львів» прийматиме «Олександрію». Львівська команда невдало стартувала у новому чемпіонаті, набравши лише одне очко у трьох турах. Оновлена «Олександрія», навпаки, після перемоги в минулому турі над «Шахтарем» вирушає до Львова з піднесеним настроєм.

Львів

Підопічні Анатолія Безсмертного у попередніх двох турах зазнали поразок, та ще й з великим рахунком. Після поразки у Полтаві керманич «Львова» зазначив: «ця поразка – це моя провина. Я не відчув стан команди, не відчув стан футболістів. Деякі гравці мали проблеми з хворобами, деякі просто «піднаїлися». От в цьому, напевно, проблема. Потрібно було робити ротацію після двох попередніх ігор».

Перед грою з «Олександрією» стало відомо, що «Львів» за згадою сторін залишають два легіонери. Це один з гвардійців клубу за час його виступу в УПЛ Рафаел Сабіно, який провів за «містян» 65 ігор, та француз Міубі. Всі інші гравці рвуться в бій аби здобути першу у новому чемпіонаті перемогу на «Арені Львів». Нагадаємо, що «Львів» не перемагає в чемпіонатах 5 ігор поспіль: дві нічиї та три поразки, а пропускає голи впродовж 7-ми  матчів - 12 м’ячів.

Олександрія

Літня ротація гравців та тренерського складу «Олександрії» тривожила багатьох вболівальників команди. До того ж, через заміну газону на домашній арені команди, стадіоні «Ніка», олександрійці тривалий час будуть проводити свої матчі на полях суперників. Проте, підопічні нового керманича «містян» Юрія Гури зуміли на старті здобути дві перемоги саме над призерами минулого сезону – «Зорею» та «Шахтарем».

Безнічийна клубна рекордна серія «Олександрії» триває в чемпіонатах 12 ігор: 4 перемоги та 8 поразок. Олександрійці у Львові можуть забити 300-й гол (ще 1 м’яч) або зазнати 110-ї поразки в УПЛ.

Історія зустрічей

Суперники провели раніше вже 10 матчів в УПЛ і баланс цих зустрічей говорить про рівність сил: по 3 перемоги кожного з клубів та чотири «мирові». Ще й однакову кількість голів забили – по 11 м’ячів. Востаннє «Львів» приймав «Олександрію» у квітні цього року і переміг з рахунком 3:1. Усі автори голів і далі є діючими гравцями команд: Антві, Брікнер і Нич - у «Львові» та Устименко – в «Олександрії».

Феміда

Арбітром матчу призначено Олексія Деревинського (Київ), який провів наразі 7 ігор в УПЛ, у тому числі у минулому сезоні по дві гри за участю «Львова» та «Олександрії». Саме Деревінський судив попередній матч суперників, який завершився домашньою перемогою львівського  клубу.

Орієнтовні склади:

«Львів»: Ільющенков, Романчук, Махмутович, Бусько, Якімець, Брікнер, Чир’як, Алваро, Антві, Шина, Нич.

«Олександрія»: Білик, Бабогло, Мірошниченко, Цуріков, Дубра, Ковалець, Демченко, Третьяков, Копина, Одарюк, Спінеллі.

Прогноз на матч

«Львів» налаштований на довгоочікувану перемогу, аби в деякій мірі реабілітуватися за невдалий старт. Разом з тим, «Олександрія» готова дати бій господарям поля. Швидше за все, підсумком поєдинку буде нічийний результат.

15 серпня, неділя

«Львів» — «Олександрія»
Львів. Стадіон «Арена Львів». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ЛЬВІВ – ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олексій Деревинський (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Гендиректор Чорноморця прокоментував перенесення матчів з Шахтарем у Київ
Футбол | 26 квітня 2024, 19:41 134
Гендиректор Чорноморця прокоментував перенесення матчів з Шахтарем у Київ

Анатолій Мисюра – про рішення одеського клуба зіграти два матчі в столиці

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.