Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 серпня 2021, 13:43
1725
3

СТУПАР: «У стартових турах не обійшлося без результативних помилок рефері»

Спеціаліст прокоментував заяву Даріо Срни

| Оновлено 13 серпня 2021, 13:43
1725
3
СТУПАР: «У стартових турах не обійшлося без результативних помилок рефері»
УПЛ

Відомий рефері Мирослав Ступар прокоментував висловлювання директора з футболу донецького «Шахтаря» Даріо Срни, який висловив претензії до рефері, що не призначили, на його думку, в стартових турах чемпіонату УПЛ відразу три пенальті у ворота суперників «гірників».
 
«У Даріо Срни є претензії по двох матчам - зі «Львовом» та «Олександрією». Оскільки галичан «гірники» крупно перемогли - 3:0 і помилки рефері якщо навіть і були, то виявилися не результативними і не вплинули на підсумковий рахунок, тому немає сенсу на них зупинятися.
 
Що стосується протистояння з «Олександрією», то я вважаю, що арбітр Володимир Новохатній в кінці матчу вчинив правильно, що не покарав гостей 11-метровим, оскільки в першій фазі цієї атаки спочатку сфолив Лассіна Траоре в боротьбі з Владиславом Бабоглом, а вже потім було порушення правил з боку олександрійця Каспарса Дубри. І якби на цьому поєдинку була задіяна система VAR, то я переконаний, що після перегляду цього епізоду арбітр відразу б чітко розібрався.
 
На жаль, в стартових турах вже не обійшлося без результативних помилок рефері та їх асистентів у матчах «Ворскла» - «Дніпро-1», «Маріуполь» - «Десна», «Дніпро-1» - «Маріуполь». І будь у арбітрів надійний «суфлер»-VAR, то цих промахів можна було б уникнути. Тому порадив би клубам саме на цій проблемі акцентувати увагу», - сказав Ступар.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
А Лучи пьёт Чинзано!!!
zzg77
А Лучи пьёт Чинзано!!!
newkyiv
Ну если не хватает техники ВАР, то хоть бы дроны запускали.)