Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 серпня 2021, 04:40
1040
0

Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Хочемо продовжити шлях і мріяти про найвищі місця»

Головний тренер «Дніпра-1» поділився думками про перемогу над «Маріуполем»

| Оновлено 14 серпня 2021, 04:40
1040
0
Ігор ЙОВІЧЕВІЧ: «Хочемо продовжити шлях і мріяти про найвищі місця»
СК Дніпро-1. Ігор Йовічевіч

Головний тренер «Дніпра-1» Ігор Йовічевіч прокоментував перемогу дніпрян у матчі проти «Маріуполя» (2:1).

– Тренувальний процес протягом всього тижня дав мені зрозуміти, що команда вийде з перших хвилин на хорошому рівні. І це ще один доказ того, що яким чином ти тренуєшся, таким чином і граєш. Перший тайм мені сподобався навіть більше, ніж попередній матч проти «Чорноморця»: протистояли більш досвідченому та незручному супернику, небезпечного на контратаках зі швидкими футболістами. Перший тайм був дуже вдалим. Я такий футбол люблю, він подобається вболівальникам. Ми відчували їхню реакцію протягом всього матчу, в тому числі, коли терпіли у другому таймі. Тоді коли змінилася гра, трохи загубили контроль м’яча, а гол надав «Маріуполю» крила. Але це навчання для команди, яка мусить зрозуміти ситуацію: коли все контролюєш, треба закривати матч, робити рахунок 3:0, 4:0, 5:0. А замість того отримуєш одну пулю – і суперник більше не має, що втрачати. Тому будемо під час аналізу робити акцент на тому періоді, коли загубили контроль. Але загалом, три очки є дуже важливими. Команда показала хорошу якісну гру для вболівальників. Вони давали нам імпульс, який я відчував. І помітно, що їх було більше, ніж проти «Чорноморця», тобто ми їх кличемо своїми іграми. Вони нам дуже потрібні. Тимчасова ситуація у таблиці дуже гарна, але це є просто мотиваційним аспектом, щоб не розслаблятися і пахати далі.

– Сьогодні гравцем матчу визнано Артема Довбика. Якщо він №1, хто в нього сьогодні конкуренти?
– Сьогодні було достатньо кандидатів на ту нагороду. Я як тренер люблю, коли грає команда, коли індивідуальності грають на команду. Сьогодні це був Довбик. Гол та його робота підуть на користь йому. Вітаю ще раз команду з продемонстрованим характером. Ми хочемо продовжити шлях та мріяти про найвищі місця. Я насправді маю команду, яка дає мені підстави думати позитивно.

– Чемпіонат тільки розпочався, але вже є сенсації. Наступним суперником є «Десна», яку багато хто списував…
– Ні, то не так. «Десна» є «Десна», з хорошими футболістами, які можуть вирішити долю матчу у кожній атаці: Тотовицький, Гуцуляк, Калітвінцев, Картушов, Будківський. Їх почали списувати через те, що пішли декілька футболістів, але є нова енергія, нові гравці. Вони хочуть доводити, і кожна гра – новий шанс доводити, що команда є конкурентоздатною. Хто б подумав, що «Олександрія» може виграти у «Шахтаря»? Але у футболі за 95 хвилин все можливе. Вони теж люди, і після матчу Ліги чемпіонів може бути емоційна порожнеча.

– Тобто в Чернігові чекає бій?
– Так, їдемо на битву. Маємо тиждень для того, щоб працювати самовіддано, серйозно, бо їдемо до серйозного суперника. Хочемо вірити в те, що маємо хорошу команду, і що є можливість виграти матч.

 

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.