Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 серпня 2021, 08:36
1834
5

Дніпро-1 – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Команда Ігора Йовічевіча виглядає фаворитом

| Оновлено 08 серпня 2021, 08:36
1834
5
Дніпро-1 – Маріуполь. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У суботу, 7 серпня, відбудеться матч 3-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Дніпро-1» на стадіоні «Дніпро-Арена» прийматиме «Маріуполь». Стартовий свисток пролунає о 19:30.

«Дніпро-1»

 

Для дніпрян це вже третій сезон в УПЛ. У двох попередніх їх називали претендентами на вихід в єврокубки, в першу чергу тому, що склад «Дніпра-1» за іменами був порівнянний з гравцями луганської «Зорі», яка з року в рік виступає в Лізі Європи. Але під керівництвом Дмитра Михайленка клуб як піднявся в еліту, так був і на межі вильоту в Першу лігу, а тому на тренерському містку відбулися зміни.

У другій частині минулого сезону «Дніпро-1» очолив хорватський фахівець Ігор Йовічевіч, який вже був відомий в Україні завдяки роботі у львівських «Карпатах». Під керівництвом нового наставника результати дніпрян значно покращилися, а тому на перший погляд здається, що єврокубки без них тепер вже точно не пройдуть. А саме матчі на євроарені можуть змусити вболівальників легендарного «Дніпра» повернутися на трибуни і повірити в нову команду.

На старті нинішнього сезону підопічні Йовічевіча зіграли на виїзді з полтавською «Ворсклою» з рахунком 2:2, а в другому турі розгромили одеський «Чорноморець», який повернувся в елітний дивізіон, з рахунком 3:0. Якщо так справи підуть і надалі, то дніпряни цілком можуть чіплятися не лише за єврокубки, а й ставити більш серйозні завдання у вигляді боротьби за один з комплектів медалей.

«Маріуполь»

 

Команда Остапа Маркевича в новому сезоні поки не змогла здобути перемог. У першому турі приазовці зіграли внічию зі «Львовом» (1:1), а в другому поступилися чернігівській «Десні» з рахунком 1:2. Молодим футболістам «Маріуполя», більшість з яких належить донецькому «Шахтарю», важко протистояти командам, де знайдена золота середина сплаву молодості і досвіду.

У минулому сезоні «Маріуполь» хоч і мав боротися за путівку в єврокубки, але все ж більшу частину вів боротьбу за збереження прописки в Прем'єр-лізі. Зробити це вдалося не без зусиль, від останнього рядка вдалося відірватися лише на 8 очок, в той час як відрив від єврокубкової зони налічував значно більше балів.

Статистика зустрічей

 

Історія протистояння «Дніпра-1» і «Маріуполя» налічує 7 офіційних поєдинків. Двічі перемагали дніпряни, а приазовці виявилися сильнішими чотири рази. Ще одна зустріч, в лютому нинішнього року, не виявила переможця (нічия 2:2).

Орієнтовні склади

«Дніпро-1»: Паст – Лучкевич, Адамюк, Сваток, Дубінчак, Когут, Джурасек, М.Кравченко, Русин, Чуже, Довбик.

«Маріуполь»: Кудрик – Стасюк, Чоботенко, Микицей, Кащук, Чех, Мишньов, Петерман, Топалов, Горбунов, Кулаков.

7 серпня, субота

«Дніпро-1» – «Маріуполь»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ДНІПРО-1 — МАРІУПОЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Геннадій Серпутько (Одеса)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
FC Liverpool Best!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
RomanEnakievo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Aleks04
Сложновато будет... Арендуполь показывает привлекательный футбол