Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 серпня 2021, 21:41
5958
24

Ворскла – Львів – 4:1. Текстова трансляція матчу

Стенограма поєдинку 3 туру Української Прем'єр-ліги

| Оновлено 08 серпня 2021, 21:41
5958
24
Ворскла – Львів – 4:1. Текстова трансляція матчу
ФК Ворскла

В неділю, 3 серпня, відбудеться поєдинок 3 туру Української Прем'єр-ліги, в якому гратимуть полтавська «Ворскла» і ПФК «Львів». Гра відбудеться в Полтаві на полі стадіону «Ворскла» ім. О. Бутовського, початок - о 19:30.

Після безславного завершення єврокубкової компанії полтавській команді залишається тільки зосередитися на внутрішніх змаганнях. Що вона, в принципі, і робить - 4 набраних очки в двох матчах є досить пристойним результатом, причому в минулому турі «Ворскла» вперше зуміла втримати свої ворота на замкові. ПФК «Львів» почергово вирішує проблеми - спершу з стадіоном (там все пройшло більш-менш нормально), потім з коронавірусом (спалах в команді не перешкодив проведенню матчів). Щоправда, вийшло набрати тільки одне очко, але при цьому була гра в попередньому турі з віцечемпіоном( яка, хоч і закінчилася розгромною поразкою, показала, що львів'яни мають розуміння, що робити далі). Можливість набрати більше буде вже в неділю, оскільки суперник хоч і міцний, проте зовсім не безгрішний.

Sport.ua проведе текстову трансляцію матчу «Ворскла» - «Львів». За перебігом поєдинку можна слідкувати за цим посиланням.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BekXan
Кстати Максимов сделал тоже самое и зимой почти не играли спаринги пару игр и команда вышла никая после перерыва и начала падать.Не было подготовки и раскачки.Как он говорил хотел избежать травм потому что не было лавки.И тоже самое он сделал сейчас команда не играла спаринги и была не готова к еврокубкам с Купсом который уже провёл пол сезона.После вылета Максимов получил пистонов как и вся команда и тренировки по полной.Вина не выхода команды это провал тренерского состава.
andreypoltava234
Ворскла поважно налаштована на новий євросезон)))
ingvar8888
Полтава нагодувала варениками левів, і вони не грають у футбол!
almost
Вот это файно. Надо повторить ещё 3!
Trollface
Нужно было так играть в еврокубках. А сейчас не интересно.
almost
Ну почему нельзя было сыграть на НОЛЬ??? И это касается многих клубов. Ну если доминируешь, то работай на добивание, как в UFC, а не лови расслабон до свистка.
Vytas Meskauskas
Жалко вылетела команда с Европы, начали только форму набирать. Надо было агрессивней играть в Европе.
Антон Пашко
Клоуны полтавские. Ганьба за еврокубки!!!
inspekcha85
После очередного их позорища в еврокубках я этих клоунов не воспринимаю всерьёз.
igor shmuylo
Ворскла после победы возглавила турнирную табличу. Так держать, им после вылета из евро кубков надо каждую игру выгравать
Сан Саныч
КУПСозаглоты розошлись....
BekXan
Хлебальники свои завали и ушли в туман.Вас забыли спросить что кому как делать.Сидите воняете.Ещё поплачьте.
Dmitriy Svistak
Для чого ця бездарність Ворскла націлена знов на3 ,щоб потім бездарно залитися в першому раунді від клубу з САн-Марино? І цим самим котрий рік підряд понизити наш рейтинг?
анDрей
Максимову,надо раньше вставлять было пистонов,а сейчас поздно пить боржоми.Полтавский колхоз в вечный еврокубковых бан
Антон Пашко
Абсолютно не интересно в ЧУ.
Ганьба за еврокубки!!! Никчемные амёб*
Dmitriy Svistak
Після того що я бачив з Купсом я на місці полтавських вболівальників взагалі б проігнорив їхні матчі,а так будете тєрпєть і не раз від вашої команди,адже якщо після такої ганьби ви ще їх підтримуєте,то гравці думають що нічого страшного не трапилося і далі будуть вам такі ігри демонструвати,короче ганьба вам і вашій команді.Ганьба!