Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 08 серпня 2021, 19:31
1631
2

Ворскла – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи зможе команда Максимова знову утримати ворота своїми «сухими»?

| Оновлено 08 серпня 2021, 19:31
1631
2
Ворскла – Львів. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла

У неділю, 8 серпня, у Полтаві на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться матч третього туру Української Прем'єр-ліги з футболу, в якому зіграють полтавська «Ворскла» і ПФК «Львів». Стартовий свисток рефері Олександра Омельченка зі Слов'янська прозвучить о 19:30 за київським часом.

«Ворскла»

Підопічні Юрія Максимова вже встигли завоювати статус головного антигероя першого місяця нового сезону українського футболу серед уболівальників, бо вже на стадії другого раунду кваліфікації до новоствореної Лізі конференцій УЄФА примудрилися поступитися фінському «КуПС» за сумою двох поєдинків, у підсумку чого достроково завершили свій європейський сезон. Нічого не вдієш, Полтава знову залишиться без міжнародних поєдинків, однак і на внутрішній арені «Ворскла» так і не змогла перемогти у липні.

«Зелено-білі» почали з бойової нічиєї проти «Дніпра-1» (2:2), відмінною рисою якої стали два пропущених голи, які утворили в підсумку серію з трьох матчів, у яких команда Максимова пропускала рівну або більшу кількість м'ячів. У підсумку, від матчу проти львівського «Руху» вболівальники минулого тижня з побоюванням чекали продовження тенденції, але їхній команді вдалося перемогти з «сухим» рахунком – 2:0. Загалом, набрати чотири очки за перші дві ігрових тижні в УПЛ було досить непоганим результатом.

«Львів»

Що ж стосується команди Анатолія Безсмертного, до два матчі на старті проти команд із Донецької області, «Маріуполя» (1:1) і «Шахтаря» (0:3), нічого доброго їй не обіцяли. «Золоті леви» грали в якісний оборонний футбол в обох поєдинках, але більше, ніж на сумарний тайм їх не вистачало, тому і з набраних очок ми змушені фіксувати лише один бал.

При цьому, багато хто справедливо міг зауважити, що підопічні Безсмертного явно не використовують увесь свій потенціал для досягнення необхідних результатів, або ж роблять це недостатньо ефективно. Однак і тут можна було списати ситуативні невдачі на, фактично, перший повноцінний період роботи головного тренера з командою. І ось у чому, а в самому факті створення нової структури для своєї гри команду дорікнути було просто неможливо.

Історія зустрічей

Футбольні шляхи «Ворскли» і «Львова» раніше перетиналися цілих 13 разів у рамках різних змагань. Спостерігається явна перевага полтавчан у плані здобутих результатів – 7 перемог проти двох поразок з їхнього боку, за чотирьох нічиїх. Останній раз суперники грали в матчі УПЛ минулої весни в Полтаві – матч завершився перемогою «Ворскли» з рахунком 2:1. За господарів забивали Ібрагім Кане і Владислав Кулач, а у гостей голом відзначився Олексій Довгий.

Феміда

Арбітром матчу призначено Олександра Омельченка зі Слов'янська, який провів 12 матчів УПЛ в своїй кар'єрі на поточний момент. «Львів» двічі грав під його наглядом, поступившись «Колосу» (0:1) в 2019 році, і «Зорі» (0:5) на початку минулого сезону. Омельченко проводив і матч «Ворскли» – у 2018 році полтавці обіграли «Десну» (2:0).

Орієнтовні склади

«Ворскла»: Різник – Якубу, Тамм, Чеснаков, Пердута – Тілль, Пуцлін, Скляр – Кане, Степанюк, Вакула.

«Львів»: Костик – Якимець, Махмутович, Романчук, Бусько – Брікнер – Ернест, Чир'як, Політило, Шина – Нич.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що полтавчани знову отримають порцію критики від свого наставника перед грою, тому намагатимуться обійтися без пропущених м'ячів. Нашою ставкою буде позиція – перемога «Ворскли» і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 4.20 за лінією Vbet.

08 серпня, неділя

«Ворскла» – «Львів»
Полтава. «Ворскла» ім. О. Бутовського. 19:30
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Футбол 2 и відеосервіс Oll.tv
Арбітр: Олександр Омельченко (Слов'янськ)
ВОРСКЛА – ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 1:0
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 26 квітня 2024, 12:51 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
много бронзы
Если и тут у Ворсклы возникнут проблемки, то Максимову пра на выход.
Ростик Карпа
1-1 десь так