Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Збірна України
| Оновлено 03 серпня 2021, 22:24
7902
5

Хоче працювати з клубом. УАФ підтвердила відхід Шевченка

Контракт з наставником дійсно підійшов до завершення

| Оновлено 03 серпня 2021, 22:24
7902
5
Хоче працювати з клубом. УАФ підтвердила відхід Шевченка
Getty Images/Global Images Ukraine

УАФ на офіційному сайті через добу після повідомлення про те, що Андрій Шевченко залишає посаду тренера збірної України, прокоментувала ситуацію.

УАФ підтвердила, що Шевченко хоче перейти на клубну роботу.

Заява УАФ

«В червні 2020 року Виконком Української асоціації футболу запропонував головному тренеру збірної України Андрію Шевченку та його тренерському штабу продовжити контракт до кінця 2022 року.

Тоді на прохання тренерського штабу збірної України контракт був підписаний на один рік із можливим продовженням за обопільною згодою ще на півтора року. Андрій Шевченко та його тренерський штаб мотивували таке своє рішення бажанням після чемпіонату Європи перейти на клубну роботу, про що Андрій Шевченко неодноразово говорив у своїх інтерв’ю.

В Українській асоціації футболу пішли назустріч і погодилися на такі умови контракту. Таким чином, 30 липня 2021 року закінчився термін контракту між Українською асоціацією футболу та тренерським штабом збірної.

Українська асоціація футболу висловлює безмежну вдячність Андрію Шевченку і його асистентам за професіональну роботу в головній команді країни протягом п’яти років. За цей час збірна України вийшла на новий рівень свого розвитку й досягла найбільшого успіху у своїй історії на чемпіонатах Європи, завершивши виступ на Євро-2020 у вісімці найсильніших команд континенту.

На 9 серпня заплановано засідання Виконкому УАФ, на якому буде прийнято рішення щодо тренерського штабу збірної України».

Україна у вересні відновить відбір ЧС-2022. Повідомляється, що головним претендентом на пост тренера зараз є Мирон Маркевич.

За підсумками трьох матчів відбору Україна набрала 3 очки. До кінця року збірна проведе 5 матчів в рамках відбору.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
norma_zap
Маркевич не тренирует уже 5 лет, не получится ли как с Михайличенко в ДК?
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
The_Chinese_
А от куда у вас ребята вы взяли илюзии по поводу светлого футбольного будущего?На чем они основались и дали вам поверить в силу Украинского футбола?Сильный чемпионат?успехи в еврокубках? Множество игроков выступающих в топ лигах на ведущих ролях?Счастье что на Евро попали!!!!Ликование что вышли из группы "чудом"!!! А дальше это божественный бонус и на том спасибо.Не фантазируйте много)
Vladimir-Kharkiv
вот заразная болячка АльянсКовид 2021 и Шеву скосила
turist86
кандидати на зміну - Шовковський, Тасотті, Мальдера, Петраков, Кучук