Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 серпня 2021, 06:14
11893
80

Тотальне домінування. Дніпро-1 без проблем розгромив Чорноморець

Робочий гол, автогол і шедевр - глядачі побачили забиті м'ячі на будь-який смак

| Оновлено 01 серпня 2021, 06:14
11893
80
Тотальне домінування. Дніпро-1 без проблем розгромив Чорноморець
СК Дніпро-1

Матч другого туру між «Чорноморцем» та «Дніпром-1» мав відбутися в Одесі, але через неготовність місцевого стадіону зустріч перенесли на «Дніпро-Арену», залишивши за «моряками» статус господарів поля. Таким чином, перший матч «Чорноморця» в Одесі після повернення в еліту відкладається. Але, може, такий розклад для підопічних Юрія Мороза не такий вже й поганий, адже одеські ультрас, незадоволені тісними зв'язками одеського клубу з київським «Динамо», пообіцяли влаштувати своїй команді «теплий» прийом.

З різними настроями завершили суперники свої матчі першого туру. Одесити з великим рахунком програли в Чернігові «Десні», а дніпряни продемонстрували характер у Полтаві і в меншості вирвали нічию у «Ворскли». Довелося командам вирішувати і кадрові наслідки. У «Чорноморця» дискваліфікацію відбував Білошевський, а у «Дніпра-1» з тієї ж причини не міг допомогти своїм партнерам Логінов. Головний тренер дніпрян Ігор Йовічевіч, також вилучений в минулому турі, був змушений з трибун спостерігати за грою номінальних гостей.

Після стартового свистка дніпряни заволоділи перевагою, високо пресингуючи суперників і тиснучи на захисні побудови номінальних господарів. Перший по-справжньому небезпечний момент відбувся після помилки Кадірі. Ганець втратив м'яч, і дніпряни організували стрімку контратаку. Ситуацію врятував все той же Кадірі, який встиг повернутися в свою штрафну і заблокувати удар Чуже. Незабаром загрожував воротам уже Піхальонок, котрий з лінії штрафного пробив поруч зі штангою.

Одесити в атаці розраховували переважно на навіси зі «стандартів», але загострити ситуацію таким чином не виходило. Дніпряни проводили позиційні атаки і періодично створювали загрози воротам. В одному з епізодів після закидання Піхальонка Чуже не реалізував ще одну гольову можливість. Ледь не забив і герой першого туру Довбик, який в дотик пробив після прострілу Чуже: свою команду виручив голкіпер Кучерук. І все ж, дніпряни реалізували свою перевагу ще в першому таймі. Чуже зробив передачу в центр штрафного на Піхальонка, який точним ударом відправив м'яч у ворота.

У перерві тренерський штаб «Чорноморця» зробив три зміни в складі (на поле вийшли Ісаєнко, Бугай та Долгов), але незабаром після відновлення гри одеситів чекала чергова неприємність. Після прострілу Назаренка м'яч потрапив в Дубка і залетів у ворота.

Домігшись комфортної переваги, дніпряни послабили тиск на штрафну суперників, сконцентрувавшись на контрнаступальних діях. Така тактика принесла результат досить швидко, причому третій гол у ворота «Чорноморця» вийшов дуже ефектним. Микита Кравченко навісив з правого флангу, і Адамюк пробив у стрибку бічними «ножицями»: після рикошету від «нещасного» Дубка м'яч влетів під поперечину.

Таким чином, вже в середині другої половини зустрічі питання про переможця протистояння було практично зняте. В діях одеситів з'явилася безнадія, а дніпряни без особливих зусиль продовжували створювати моменти біля воріт номінальних господарів. Був близький до дублю Піхальонок, але півзахисник з-за меж штрафного влучив у штангу. Міг забивати і Ярмолюк, після удару якого свою команду виручив Кучерук. Втім, рахунок більш не змінився: Дніпро-1 здобув розгромну перемогу.

У наступному турі «Дніпро-1» буде приймати «Маріуполь», а «Чорноморець» у Харкові буде протистояти «Металісту 1925».

Українська Прем'єр-ліга. 2 тур.

«Чорноморець» - «Дніпро-1» - 0:3.

 Піхальонок, 40, Дубко, 50 (аг), Адамюк, 62.

 Дубко, 19, С. Кравченко, 39, Джурасек, 64 - Дубінчак, 22.

«Чорноморець»: Кучерук, Дубко, Кадірі, Скорко (Долгов, 46), Д. Кузик, Михайленко, С. Кравченко (Вачіберадзе, 70), Брагару, Штогрин, Авагімян (Бугай, 46), Ванат (Ісаєнко, 46).

«Дніпро-1»: Паст, М. Кравченко, Адамюк, Сваток, Дубінчак, Джурасек (Ігнатенко, 68), Ді Франко (Русин, 63), Піхальонок (Ярмолюк, 68), Чуже (Білл, 83), Назаренко (Когут , 63), Довбик.

Арбітр: Віктор Копієвський (Кропивницький).

Стадіон: «Дніпро-Арена» (Дніпро).

ЧОРНОМОРЕЦЬ - ДНІПРО-1. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну
Футбол | 18 березня 2024, 15:43 8
За Україну грати не зможе. Гравець Полісся отримав виклик в іншу збірну

Еміль Мустафаєв може вперше зіграти за національну команду Азербайджану

Воротарем Шахтаря цікавляться клуби АПЛ, Фесюн – заміна для нього
Футбол | 18 березня 2024, 16:13 9
Воротарем Шахтаря цікавляться клуби АПЛ, Фесюн – заміна для нього

Клуб заздалегідь готує заміну Дмитру Різнику, основному кіперу

Коментарі 80
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aleks04
С победой Днепр! Первый фарм повержен, ждём второй фарм на следующей неделе.
yuriy_kent
Днепр хорош. Даже очень. Но одесситы могли б и напрячься хоть немного. Или они только против Шахтера будут напрягаться?
avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
игробизнес
Слабовато. И Чуже через пень-колоду играл. Можно было штук 5 положить, так почему сбросили обороты.(
osso
Вот это тренер в Одессе. Мы ждали его 30 лет и вот он Мороз Ивановичь опустил Одессу ниже плинтуса. Все рады , Ультрас в шоке. А мы олимпиаду смотрим и гордимся нашими олимпийцами.
axylinam
С таким говносоставом и говнотренером Черноморец за два тура пропустил всего 6 мячей-это можно назвать очень удачным дебютом
MasterSith_2013
а чого ви чекали від Динамо-2 все показали перші матчі дальше гірше. Думаю як би керівнцтво таки продали клуб власникам стадіону які при баблі можливо получили б кращий Чорноморець конкурентно спроможний так дно на дні як вийшли так і вилитять
Володимир Ляшенко
Так ось воно яке, світле динамівське майбутнє! Золота молодьож, йопт Найкрутіша в Україні школа, а шо ви хотіли
І нашо ДК ті грьобані трансфери - своїми пітомцамі усіх порвуть
whitese
Не комментарии, а две страницы словесного поноса. Админы, ну и зачем все это на сайте? Для большей посещаемости?
kot-7
Мусороморец опять изнасилован))
osso
Да и Браво новому спонсору Черноморца Favbet , самый спонсоровый спонсор в Украине. Браво Favbet...
avtoigor
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
lair.of.ursus
Скорее всего, теперь следующие 0:2 будут считаться уже успехом
Черноморец при Григорчуке после выхода в вышку тоже не блистал, но было видно, что команда строится очень тщательно, что и дало свои результаты в дальнейшем. А здесь накидали кого попало ...
На Леху на скамейке жалко смотреть уже второй матч подряд: "Кто этот человек справа от меня, которого все называют главным тренером? Где моя команда, которая играла в футбол?" - это читается на его лице.
Oleha1987
Дубль Динамо пролетів швидко над Дніпром. Молодці. 1 ліга чекає на них. Точніше на Чорноморець, а не на дубль Динамо.
Вячеслав Самойлов
Ввиду достаточно юного возраста приданных Черноморцу арендованных игроков и неутешительных результатов, демонстрируемых командой Черноморец, - предлагаю переименовать их в команду "Мальчики для битья". (не удивлюсь, если еще до конца 1-го круга они оформят еще 3-4 крупных поражения...).
Face Control
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Bulba_sumkin
Эх, этот киевский десант угробит команду🤦🏻
_-AK228
Дыроморец никакущий
__Funny_Cat__
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил